Vil du jobbe med regnskap hos Nordens største boligbygger?

Vil du jobbe med regnskap hos Nordens største boligbygger?

Arbeidsgiver: OBOS

Stillingstittel: Regnskapskonsulent

Søknadsfrist: 07.04.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Nina Aas- Teamleder Regnskap

Telefon: 45 26 56 77


Vil du jobbe med regnskap hos Nordens største boligbygger?

Er du vår nye Regnskapskonsulent?

Vi er en gjeng med 47 dedikerte og engasjerte regnskapskonsulenter som hver dag sørger for regnskapsførsel og økonomisk styring av boligselskapene våre. Vi er kjent for å være hardtarbeidende, kompetente og ikke minst jobber vi sammen som et lag. Vi har rett og slett lidenskap for regnskapsføring. Det tror vi du også har!

For å møte kundens behov, jobber vi kontinuerlig med å forbedre oss, og er stadig på jakt etter innspill til hvordan vi kan få enda bedre sømløse prosesser. Det er en stor fordel om du ikke blir skremt av ordet digitalisering og at du er uredd i møtet med teknologiske løsninger og systemer. Kanskje har du vært med på et systemskifte eller kan komme med din erfaring fra andre løsninger enn det vi har i dag?

For både å trives og gjøre en god jobb i denne rollen er det helt avgjørende at du er glad i å samarbeide og er opptatt av å skape gode kundeopplevelser, hver dag, både internt og eksternt.

Vi rekrutterer til en fast stiling og et lengre vikariat med ønsket oppstart i mai.

Arbeidssted er i freshe lokaler på Oslo K i Kværnerbyen før vi i 2025 flytter til Construction City på Ulven. det gleder vi oss til!

Arbeidsoppgaver:

 • Regnskapsførsel og økonomisk rådgivning for boligselskap
 • Ansvar for kundeportefølje – alene og i team
 • Årsoppgjør og rapportering gjennom året
 • Bidra til høy grad av kundetilfredshet, både for egne og øvrige kunder i OBOS Eiendomsforvaltning
 • Bistå selskapene med løpende økonomistyring
 • Veilede og gi råd om regnskap til kunder
 • Avviksbehandling av automatiserte prosesser
 • Avdekke og komme med innspill til digitalisering og effektivisering av prosesser
 • Sikre faglig kvalitet

Dine kvalifikasjoner:

 • Økonomisk utdannelse, må ha minst 3 års høyere utdanning utover videregående skole
 • God IT kompetanse, gjerne erfaring med å ta i bruk nye ERP systemer, samt prosessoptimalisering
 • Arbeidserfaring innen regnskap er ønskelig. Nyutdannede med god regnskapsfaglig kompetanse oppfordres også til å søke
 • Flytende skriftlig og muntlig norsk

Dine personlige egenskaper:

Som person er du en som motiveres av å lære og dele kunnskap med andre. Du arbeider strukturert og systematisk og er kjent for å være en som har orden i «sysakene». Dine kolleger vil beskrive deg som ansvarsfull og pliktoppfyllende og en som bidrar faglig og sosialt inn i teamet. Vi tror dine tidligere ledere vil bekrefte at du jobber selvstendig, har høy gjennomføringsevne og ingen utfordringer med å forholde deg til tidsfrister. Du er også proaktivt og tar initiativ, er serviceorientert av natur og vil sørge for at kundetilfredsheten er optimal til enhver tid ved å blant annet gjenspeile behov og ønsker.

Hva kan vi tilby deg?

Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. I tillegg er vi opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos oss får du en jobb med mening!

I OBOS er det uante muligheter! OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom og vi er opptatt av at du skal få utvikle deg og oppfylle din karrieredrøm.

Vi kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

OBOS investerer i egne ansatte og har gode ordninger som blant annet fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt firmahytter.