Vedlikeholdssjef

Vedlikeholdssjef

Arbeidsgiver: Bane NOR Eiendom

Stillingstittel: Vedlikeholdssjef

Søknadsfrist: 03.05.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Jørgen Lillehol

Stillingstittel Regionleder

Telefon974 39 130


Vedlikeholdssjef

Bane NOR Eiendom bidrar til bærekraftig by- og stedsutvikling ved å utvikle attraktive og effektive kollektivknutepunkt. Vi har et profesjonelt fagmiljø med ledende kompetanse i forvaltning og utvikling av eiendom.

Vårt oppdrag er å utvikle velfungerende knutepunkt og serviceanlegg for jernbanen med mål om at flere velger å bruke toget, samt å delfinansiere jernbanen. Dette får vi til ved å utvikle og bygge boliger, kontor- og næringsbygg og hoteller på knutepunktene. I tillegg tilbyr vi de reisende gode fasiliteter på stasjonene, legger til rette for hyggelige serveringssteder og fine butikker og tilbyr parkering for både sykler og biler. Vi tilbyr også togoperatørene funksjonelle og moderne verksteder, terminaler og driftsbygg.

Som vedlikeholdssjef har du ansvar for et profesjonelt vedlikehold av Bane NORs eiendommer på Oslo S og Nationaltheatret.  Vi søker deg som evner å ivareta rollene som prosjekteier for store og små prosjekter på våre eiendommer innenfor en geografisk portefølje. Du evner å lede prosjekter i egen regi, så vel som å bestille fra eksterne utførere der du ivaretar prosjekteierrollen og er ansvarlig for prosjekter fra A til Å. Vedlikeholdssjef samarbeider tett med innkjøpsavdelingen for utarbeidelse av kravspesifikasjoner og gjennomføringen av anskaffelser.

Du vil jobbe i et team med 8 personer som har ansvaret for forvaltning, utleie, drift og vedlikehold av Oslo S og Nationaltheatret. Du vil være en av to vedlikeholdssjefer i teamet. Vi har en svært variert portefølje når det gjelder bygningstyper, kompleksitet, leietakere og prosjekter. Ditt ansvar som vedlikeholdssjef vil være å sikre profesjonelt eierskap til våre eiendommer i fellesskap med våre drifts- og eiendomssjefer.

Stillingen vil rapportere til regionleder i avdelingen stasjoner Oslo S og Nationaltheatret som har ansvar for en spennende eiendomsportefølje på Oslo S og Nationaltheatret stasjon.

Arbeidsoppgaver

 • Som vedlikeholdssjef får du ansvar for tilstandsvurdering, vedlikeholdsplanlegging, prioritering av, og utførelse av tiltak på bygninger og grunn, med alt det innebærer av prosjektledelse og oppfølging.
 • Budsjett og resultatansvar for prosjektene
 • Du vil være en ressursperson og gi faglige råd for oppgradering og utvikling av bygg og eiendommer
 • Bane NOR Eiendom benytter LYDIA FDV system for tilstandsvurdering og vedlikeholdsplanlegging.

Kvalifikasjoner

 • Vi ser for oss at du er ingeniør eller har teknisk fagskole innenfor byggfag. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
 • Du har god kjennskap til byggfag og økonomi.
 • Du har kunnskap til gjeldende lover og forskrifter knyttet til byggeprosjekter spesielt brannvern, HMS/SHA.
 • Det forutsettes erfaring med innkjøp og anskaffelse.
 • Du har gode kommunikasjonsferdigheter både på norsk og engelsk.

Bane NOR samarbeider med Semac for bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer av vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Personlige egenskaper

 • Som vår vedlikeholdssjef er du strukturert og legger hensiktsmessige planer som gjennomføres.
 • Du har gode samhandlingsevner og vet hvordan du skaper gode relasjoner internt og eksternt.
 • Du er selvgående, systematisk og setter deg inn i nye arbeidsoppgaver raskt.
 • Vi legger vekt på frihet under ansvar slik at du må kunne prioritere og styre ressursbruken din på en effektiv måte

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

Vi tilbyr

 • Gode utviklingsmuligheter i en organisasjon i vekst sammen med dyktige kollegaer og sterke fagmiljøer
 • Du vil bli en del av et arbeidsmiljø som består av et høyt faglig kompetansenivå og vil få arbeide i en bedrift som utfører spennende og samfunnsnyttige arbeidsoppgaver
 • Faglig utvikling er viktig for oss og vi har flere gode interne kompetanseoppbyggende muligheter for våre ansatte
 • Vi har også svært gode pensjons- og forsikringsordninger og fleksibel arbeidstid (sommer og vintertid)
 • Personalbillett med Go Ahead, SJ og VY sine tog

Bane NOR ivaretar sitt samfunnsansvar og følger til enhver tid de råd som gis fra nasjonale helsemyndigheter med bekjempelse av Covid-19 virus. Vi gjennomfører fortsatt de fleste intervjuer via video, men gjør en vurdering i hver enkelt prosess for muligheten til å gjennomføre fysisk intervju i dialog med kandidat.