VA-rådgiver

VA-rådgiver

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Rådgivende Ingeniør

Søknadsfrist: 04.08.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Maria Morken Lines

Stillingstittel: Avdelingsleder – Prosjektering vei og VA Oslo


VA-rådgiver

Er du vår nye VA-rådgiver (planlegging og prosjektering vann, avløp, overvann)?

Ønsker du å jobbe i et tverrfaglig miljø, tett knyttet til den praktiske gjennomføringen? Ønsker du også å være med å forme utviklingen av en avdeling i vekst og å forme din egen hverdag? Da er HRP for deg!

Så, hvem er vi?

HRP AS har 23 kontorer over hele landet, og vi er ca. 540 ansatte med bred faglig kompetanse, bl.a. innen planlegging og gjennomføring av bygg- og samferdselsprosjekter.

Vår avdeling Prosjektering Vei og VA i Oslo har i dag 11 ansatte med lang erfaring fra bransjen. Vi er stadig i vekst og utvikler oss videre. Vi arbeider tett med andre rådgiverfag, samtidig som vi også gjennomfører egne prosjekter. Vi er også tett knyttet til prosjekt- og byggeledere ute på anlegg.

Avdelingen holder til i nyoppussede lokaler sentralt i Oslo sentrum, og vil fra sommeren 2024 samlokaliseres med alle våre Oslo-avdelinger i flotte lokaler midt i Dronning Eufemias gate. Vi utfører varierte og spennende oppdrag over hele landet, for private og gjennom et stort antall rammeavtaler med offentlige kunder.

Som VA-rådgiver i HRP blir du en del av et tverrfaglig arbeidsmiljø med dyktige kollegaer og en solid kundeportefølje. Vår avdeling representerer et satsningsområde for HRP, og er et fagmiljø i vekst. I vår avdeling vil du bli en viktig bidragsyter til HRPs tverrfaglige rådgivermiljø som kan levere komplette prosjekt innen alle fag, og som følger prosjektet gjennom alle prosjektfaser, fra idé til bygging.

De ansatte i HRP bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom «Great Place to Work» undersøkelser.

 

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har utdannelse som sivilingeniør eller ingeniør innen relevante fag (vann, avløp, overvann) og har noen års erfaring. Du har jobbet hos byggherre, entreprenør eller rådgiver og har erfaring med prosjektering.

Vi ser etter deg som er selvstendig, motiveres av utfordringer og ser på alt «nytt» som en mulighet til å videreutvikle din kompetanse. Sammen skal vi legge grunnlaget for et nytenkende og godt faglig miljø som leverer kvalitet i arbeidet!

Videre tenkes det at du verdsetter balanse mellom arbeid og fritid. Vi kan tilby meget konkurransedyktige betingelser

Høres dette interessant ut, send inn en søknad eller ta kontakt for en uforpliktende prat 🙂

Frist: søknader behandles fortløpende

Om arbeidsgiveren

HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.

HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til mer nærmere 500 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.