UX-designer

UX-designer

Arbeidsgiver: OBOS

Stillingstittel: UX-designer

Søknadsfrist: 03.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Hanne Hogseth

Telefon: 906 63 798


UX-designer

Vil du være med på å skape fremtidens samfunn og oppfylle folks boligdrømmer?

Noe av det største og viktigste du gjør i løpet av livet er å kjøpe bolig. I OBOS jobber vi med å bygge løsninger for at våre medlemmer skal få hjelp til å gjøre akkurat det.

Vi søker UX-lead og UX-designer til våre tverrfaglige team som jobber med å skape gode helhetlige kundetjenester.

Bli en del av gjengen i Digitale kundetjenester
Som designer i avdeling Digitale kundetjenester, som er en del av Divisjon IT og digital, vil du jobbe direkte med våre kunderettede tjenester for et bredt spekter av brukere og tjenester. Vi har blant annet ansvaret for OBOS-appen, Nærkontor og nettsidene våre både i Norge og Sverige.

Det er i vår divisjon de strategiske målene og behovene fra konsernet blir til kundevennlige, teknisk solide og verdsatte løsninger på de flatene kundene selv ønsker å bruke. Vårt mål er å skape konkret forretningsverdi og være involvert hele veien fra start og videre kontinuerlig forbedring av tjenestene våre.

Avdelingen består av 25 personer. Her jobber det forretningsutviklere, produkteiere, utviklere og UX- og innholdsdesignere. Vi arbeider i tverrfaglige produktteam preget av sterk fellesskapsfølelse og glød for digital tjenesteutvikling. Vi mener det skal være kjekt og givende å være på jobb, og vi er flinke til å feire våre seiere.

Team UX og innholdsdesign
Du blir en del av et fagteam på ni personer, som i dag består av en UX-designer, UX-researcher, webmaster og innholdsdesignere, i tillegg til eksterne konsulenter. Vi skal sørge for en helhetlig kundeopplevelse på tvers av nyttige og brukervennlige kundetjenester. I tverrfaglige team er vi med på hele utviklingsløpet. Vi baserer vårt arbeid på brukerinnsikt og analyse, og vi ønsker å teste raskt så vi lærer kundene våre å kjenne, og forbedrer kontinuerlig slik at vi sammen med teamet leverer på våre effektmål

Vi har startet arbeidet med å bygge et designmiljø, og ønsker å styrke teamet ytterligere med en UX-lead og en UX-designer. Sammen skal vi bygge et kompetansemiljø og du vil få prege dette sammen en engasjert og dyktig gjeng, som gir deg gode utviklingsmuligheter.

Hvem ser vi etter?
Som UX-lead har du flere års erfaring som designer, og gjerne erfaring som fagansvarlig eller lignende stilling. Kompetanse fra å bygge designsystem kommer også godt med. Du vil ha et overordnet ansvar for den helhetlige brukeropplevelsen på tvers av våre digitale tjenester og flater, og være premissgiver for arbeidet med interaksjonsdesign og designprosesser i OBOS.

For begge stillingene ser vi etter deg som er dyktig på å designe gode digitale kundeopplevelser. Du evner å se tjenester og produkter fra kundens perspektiv, en godt utviklet kommersiell teft og er over gjennomsnittet interessert i innsikt og datadrevne beslutninger. Du formidler behov og løsninger til andre på en inspirerende måte. Det å navigere i store organisasjoner faller naturlig for deg, du er god til å få med deg folk på laget og brenner for faget ditt.

Du har erfaring med å drive designprosesser fra innsikt til prototyping og fra testing til kontinuerlig forbedring. Du har kunnskap om responsivt design og universell utforming, og forståelse for identitet og hvordan digital design og brukeropplevelse påvirker merkevareopplevelsen. Noen av våre arbeidsverktøy er Figma, Miro og Testflow.

Om arbeidsgiveren

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 535 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS har over 2700 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.