Utvikler

Utvikler

Arbeidsgiver: OBOS

Stillingstittel: Utvikler

Søknadsfrist: 03.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Vidar Seland

Telefon: 971 61 361


Utvikler

Noe av det største og viktigste du gjør i løpet av livet er å kjøpe bolig. I OBOS jobber vi med å bygge løsninger for at våre medlemmer skal få hjelp til å gjøre akkurat det!

Bli med i gjengen i Digitale kundetjenester!
Som utvikler i avdeling Digitale kundetjenester, som er en del av Divisjon IT og digital, vil du jobbe direkte med våre kunderettede tjenester for et bredt spekter av brukere og tjenester. Vi har blant ansvaret for OBOS-appen, Nærkontor og nettsidene våre både i Norge og Sverige.

Det er i vår divisjon de strategiske målene og behovene fra konsernet blir til kundevennlige, teknisk solide og verdsatte løsninger på de flatene kundene selv ønsker å bruke. Vårt mål er å skape konkret forretningsverdi og være involvert hele veien fra start til mål, for så å forbedre løsningene.

Avdelingen består av 25 personer. Her jobber det forretningsutviklere, produkteiere, UX- og innholdsdesignere og stadig flere utviklere. Vi arbeider i tverrfaglige produktteam preget av sterk fellesskapsfølelse og glød for digital tjenesteutvikling. Vi mener det skal være kjekt og givende å være på jobb, og vi er flinke til å feire våre seiere.

Team Digital produktutvikling!
Du blir en del av et team på 11 personer, sammen med blant annet produkteiere, agile coach og andre utviklere. Vi er med på hele utviklingsløpet, vurderer teknologivalg, arkitektur og sørger for god fremdrift slik at vi kan levere gode, digitale, løsninger.

Vi har nå startet arbeidet med å bygge et større teknisk fagmiljø for å få enda sterkere kompetanse på ny teknologi og innovative løsninger. Her vil du få gode utviklingsmuligheter og muligheten til å prege veivalg sammen med et voksende fagmiljø.

Hvem ser vi etter?
Om du kaller deg selv frontend-, backend- eller fullstack-utvikler er ikke så nøye.

I det daglige arbeidet vil du være en pådriver for hyppig utrulling av kode og sørge for høy kvalitet på det som vi leverer. Vi står foran en spennende innovasjonsreise, med søkelys på alternative publiseringsløsninger støttet av en moderne tech stack. Du blir sentral i dette arbeidet og vi trenger deg!

Vi har mange team og ser etter mennesker med forskjellig kompetanser. Akkurat nå leter vi først og fremst etter deg som allerede har noen års erfaring.

Tech-stacken vår er React og TypeScript på frontenden, og .net som kjører i Azure på backend.

Du har gjerne kjennskap til tailwind CSS, Next.js eller Node,js. Vi bruker også Splunk, Unleash, Azure DevOps og GitHub i det daglige arbeidet vårt.

Du må ha gode norskkunnskaper, både skriftlig og muntlig.

Om arbeidsgiveren

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 535 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS har over 2700 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.