Utleiesjef

Utleiesjef

Arbeidsgiver: OBOS Eiendom

Stillingstittel: Utleiesjef

Søknadsfrist: 30.04.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Synnøve Sterri – Direktør for Utleie i OBOS Eiendom.

Telefon: 916 13 050


Utleiesjef

OBOS sin visjon er å bygge fremtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer. Vår nye utleiesjef vil jobbe med utleie av våre prosjekter og eiendommer for å bidra til å fylle OBOS sin visjon med innhold. OBOS Eiendom er en stor aktør innenfor by- og stedsutvikling og ønsker å dyrke frem mennesker som kan fortsette å gjøre en forskjell for OBOS.

Som utleiesjef vil du være en del av et kompetent og engasjert miljø bestående prosjektledere, eiendomsutviklere og forvaltere innenfor næringsprosjekter. Vi har eiendomsprosjekter innenfor kontor, kjøpesenter, bygulv, hotell, skole- og helsebygg samt garasjeanlegg. Samtidig er vi en betydelig aktør innen forvaltning av eksisterende næringseiendommer. I rollen som utleiesjef vil du ha ansvaret for utleie og kommersiell utvikling av egen portefølje med næringseiendom, primært innen retail.

Stillingen rapporterer til Direktør for Utleie i OBOS Eiendom.

Arbeidssted er sentralt i Oslo sentrum på Hammersborg Torg før vi i 2025 flytter til Ulven og Construction City. Det gleder vi oss til!

Arbeidsoppgaver:

 • Utvikle konsept og utleiestrategi for aktuelle eiendommer i henhold til OBOS Eiendom sin porteføljestrategi samt den enkeltes eiendomstrategi
 • Bestille og bidra til utarbeidelse av prospekter, annonser , SoMe og annet markedsmateriell
 • Bidra til tett samarbeid med øvrige avdelinger for optimalisering av eiendommene, blant annet I utforming av strategier og businesscase for prosjektet/eiendommen
 • Fortløpende vurderinger av optimalisering av eiendommen I sin portefølje og bidra med forslag til tiltak for optimalisering
 • Utarbeide leietilbud og leiekontrakter og sikre formalia I utleieprosessen
 • Etablere gode og langsiktige relasjoner med eksisterende og potensielle leietakere
 • Løpende analyse og kjennskap til konkurranse- og markedssituasjonen I Stor-Oslo
 • Delta I relevante fora og kundearrangementer

Dine kvalifikasjoner:

 • Høyere relevant utdanning innenfor juridisk, økonomisk, eiendomsutvikling og eller byggeteknisk utdannelse, fortrinnsvis på masternivå
 • Noen års relevant erfaring med kjøpesenter
 • Meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne på norsk og engelsk
 • Kan vise til gode resultater fra tilsvarende rolle
 • Godt vant med å legge opp og gjennomføre forhandlinger

Personlige egenskaper:

For å lykkes og trives i rollen som utleiesjef er du en som evner balansen med å jobbe kommersielt og resultatorientert og alltid med kunden i fokus. Du er kjent for å være utadvendt og initiativrik og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Din erfaring og integritet gjør deg handlekraftig og strukturert og alltid med fokus på gjennomføring og resultater. Du har god forståelse for verdidriverne innen eiendom og er en som både kolleger og kunder vil være på lag med.

Om arbeidsgiveren

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. OBOS er en medlemsorganisasjon med 535 000 medlemmer i Norge og Sverige og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.
OBOS har over 2700 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.