Utleiesjef

Utleiesjef

Arbeidsgiver: OBOS-konsernet

Stillingstittel: Utleiesjef

Søknadsfrist: 08.11.2020


Spørsmål om stillingen?

 • Direktør marked og utleie Synnøve Sterri – 916 13 050
 • Direktør utvikling og bygging Geir Graff-Kallevåg – 915 58 210


Utleiesjef

Vil du jobbe med utleie av morgendagens kontor?

OBOS Eiendom er en betydelig aktør innenfor næringseiendom. I tillegg er OBOS initiativtager til storsatsningen Construction City (CCE) som er et av de største og mest spennende byggeprosjektene i Oslo med sine 100 000 kvadratmeter og ambisjon om å samle flere store aktører i byggenæringen i et innovativt klyngebygg.Kontormarkedet er i rivende utvikling med nye arbeidsformer, digitalisering og utleiekonsepter. For å styrke vårt utleieteam søker vi en fremoverlent og ambisiøs kollega. Som utleiesjef vil du jobbe i et team med ansvar for nyutleie og reutleie av OBOS Eiendom sine kontorbygg. Arbeidet skjer i tett samarbeid med vår utviklingsavdeling og forvaltningsavdeling. I tillegg vil du jobbe med utleien på CCE i tett samarbeid med daglig leder CCE, meglere og resten av prosjektteamet. Arbeidssted vil være Hammersborg Torg 3.Vi har store ambisjoner, mange spennende oppdrag og vi søker deg som er resultatorientert med faglig tyngde og et sterkt kommersielt engasjement.

Søknader blir vurdert fortløpende.

Arbeidsoppgaver

 • Lede utleieprosesser i tett samarbeid med resten av organisasjonen
 • Bidra til nye kommersielle modeller innenfor kontormarkedet
 • Bidra til prosjekt- og konseptutvikling i våre kontorprosjekter
 • Oppfølging av kunder fra signert kontrakt til innflytting

Kvalifikasjoner

 • Relevant erfaring (minimum 5 år) fra utleie av kontorer, fortrinnsvis i Oslomarkedet
 • Høyere utdanning, fortrinnsvis på masternivå, innenfor juridisk, økonomisk, byggteknisk eller eiendomsutvikling
 • God skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk

Personlige egenskaper

 • Kommersiell og resultatorientert
 • Utadvendt, initiativrik og selvstendig
 • Strukturert og handlekraftig
 • Uredd og med evne til å tenke nytt
 • Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner

Vi tilbyr

Uante muligheter. OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom. Hos oss får du mulighet til å utvikle din kompetanse og oppfylle din karrieredrøm.
En jobb med mening. Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her.
Interessante og utfordrende arbeidsoppgaver. Et hyggelig og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag.
Gode ordninger. OBOS investerer i egne ansatte og tilbyr goder som fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger samt firmahytter i inn- og utland.

Om arbeidsgiveren

OBOS bygger framtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Vi er landets største boligbyggelag med over 470 000 medlemmer, Norges største boligbygger og en av de største i Norden. OBOS er etablert i Oslo, Bergen, Hamar, Fredrikstad, Tønsberg, Stavanger, Trondheim og Ålesund, i tillegg til en betydelig virksomhet i Sverige. Vi eies av medlemmene, og overskuddet beholdes i virksomheten. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte. I tillegg driver vi virksomhet innen rehabilitering, vedlikehold, næringseiendom, bank og eiendomsmegling. Vi tilbyr også et omfattende medlemsprogram til våre medlemmer. OBOS-konsernet er et komplett kompetansehus innen eiendom, med over 2600 ansatte i Norge og Sverige.

www.obos.no