Utleierådgiver – Næringseiendom

Utleierådgiver – Næringseiendom

Arbeidsgiver: Bratsberg AS

Stillingstittel: Utleierådgiver - Næringseiendom

Søknadsfrist: 23.08.2021


Spørsmål om stillingen?

Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Stig A. Gåre Andresen på tlf. 92 02 93 12 for ytterligere informasjon


Utleierådgiver – Næringseiendom

Bratsberg vil bidra til at folk trives og at næringsliv blomstrer. For oss handler det om å skape rom for suksess ved å tilby attraktive bedriftslokaler, utvikle og bevare bygg for fremtiden. Våre kunder og samarbeidspartnere har én ting til felles, de vil lykkes med å utvikle regionen og drive en lønnsom virksomhet – og vår oppgave i dette er å skape rom for suksess, fellesskap og samarbeid. Vi har en høy utviklingstakt og søker nå enda en dyktig Utleierådgiver til å ivareta våre eksisterende leietakere samt være et kontaktpunkt for potensielle leietakere. Stillingen har kontorplass i Porsgrunn og skal bearbeide næringsmarkedet og tiltrekke seg nye næringsaktører både nasjonalt og internasjonalt.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

 • Løpende oppfølging og rådgiving overfor eksisterende og potensielle leietakere til næringslokaler. Dette innebærer:
  • Nettverksbygging og markedsbearbeiding
  • Oppsøkende kontakt og rådgiving mot potensielle leietakere, både innen SMB, nasjonale/internasjonale aktører samt offentlig virksomhet
  • Forhandlinger og reforhandlinger av leieavtaler
  • Oppfølging av eksisterende portefølje for å sikre at våre kunders behov og utfordringer blir ivaretatt med et høyt servicenivå
 • Prosjektledelse og -deltakelse. Innenfor dette:
  • Tett samarbeid med interne ressurser innenfor drift, økonomi, etc
  • Samarbeid med arkitekter, entreprenører og underleverandører
  • Bidra i utviklingsprosjekter, konseptutarbeidelse og strategiarbeid

Kvalifikasjoner

 • Du bør ha erfaring fra relasjonssalg og kunne vise til gode resultater
 • Det er en fordel med erfaring med prosjektledelse, gjerne innenfor eiendom
 • Det er en fordel med relevant utdanning på høyskolenivå, gjerne innen økonomi, markedsføring, eiendomsmegling, etc
 • Meget gode kommunikasjonsferdigheter skriftlig og muntlig
 • Generelt gode IT-ferdigheter
 • Førerkort

Personlige egenskaper vi ser etter

 • Du kommuniserer effektivt og er komfortabel med påvirkningsarbeid og forretningsutvikling
 • Du er god på strategiske forhandlinger, avstemmer forventninger og evner å se langsiktig
 • Du er initiativrik, ansvarlig og sikrer god fremdrift i dine prosesser
 • Du trives i en utadrettet rolle hvor du er mye på farten

Men hvorfor skal du velge oss?
– Du får 16 dyktige kolleger, et fantastisk arbeidsmiljø og en arbeidsgiver som er opptatt av å ivareta de ansattes utviklingsmuligheter.
– Du kommer til et selskap som ønsker å bidra til at folk trives og at næringsliv blomstrer. For oss handler det om å skape rom for suksess ved å tilby attraktive bedriftslokaler, utvikle og bevare bygg for fremtiden.
– Bratsberg heier på alle som vil skape noe. Historien vår starter nettopp her; med et ønske om å tilføre verdier til lokalsamfunn og næringsliv. Navnet vårt stammer fra tradisjonsrike Bratsberg Bruk, det første bygget som gründer Petter Øygarden rehabiliterte til moderne næringslokaler i 2004. Siden den gang har vi forvandlet nedlagte industri- og byområder i Grenland og Vestfold til motorer for sentrumsutvikling og næringsliv. I dag er vi den største eiendomsutvikleren i Grenland, med en markedsledende posisjon innen næringseiendom.
– Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og har gode pensjons- og forsikringsordninger

Interessert?
Ta kontakt med Bemanningsbyraaet v. Stig A. Gåre Andresen på tlf. 92 02 93 12 for ytterligere informasjon. Din CV og søknad registreres ved å trykke på søknadslinken. Av hensyn til personvern/GDPR har vi ikke mulighet til å behandle søknader mottatt per e-post. Alle henvendelser blir behandlet konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver frem til en søknad foreligger.

Har du relevant fagkompetanse og lyst på jobben? Søk!
Bemanningsbyraaet er et anerkjent rekrutteringsselskap og ett av Norges beste vikarbyrå. Vi rekrutterer til faste og midlertidige stillinger innen områdene kontor og administrasjon, økonomi og regnskap, IT, kundeservice, salg og marked, lager, logistikk og industri.
Når du blir innkalt til intervju hos oss vil vi i tillegg til intervjusamtalen gjennomføre tester hvor du får vist hvilke evner og egenskaper du har som er relevante for stillingen. Du vil få en coachplan som anbefaler deg hva du kan gjøre for å oppnå størst mulig suksess i denne og fremtidige jobber. Dersom du ikke får tilbud om stillingen du har søkt, har vi kanskje andre stillinger som kan være av interesse for deg. Gjennom rekrutteringsprosessen vil du utvikle din selvinnsikt slik at du vil være bedre forberedt til fremtidige møter og intervjuer. Bemanningsbyraaet finner den jobben som passer best for deg. For mer informasjon, se bemanningsbyraaet.no