Utleie- og markedsansvarlig

Utleie- og markedsansvarlig

Arbeidsgiver: Pellerin AS, Tromsø

Stillingstittel: Utleie- og markedsansvarlig

Søknadsfrist: 04.01.2019


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson faglig: Morten Tidemann, Markedssjef AS Pellerin, morten@pellerin.no tlf: 916 61 539

 

Kontaktperson søknadsprosess: Morten Wøhni Helberg, Distriktssjef Manpower Troms & Finnmark, morten.wohni.helberg@manpower.no tlf: 951 52 254


Utleie- og markedsansvarlig

Har du et hjerte for nærings- og eiendomsutvikling i Tromsø?

A/S Pellerin er en privat byutviklingsaktør med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1876. Selskapet utvikler, leier ut og forvalter attraktive næringslokaler gjennom en aktiv porteføljeforvaltning. Vi har som mål å være ledende på kundeopplevd kvalitet og levere lønnsom vekst.
Selskapet er en attraktiv, ansvarlig og pålitelig samarbeidspartner for profesjonelle organisasjoner som trenger egnede og velfungerende omgivelser for sin virksomhet. Eiendomsporteføljen består av rundt 65.000 kvm næringslokaler i attraktive deler av Tromsø i tillegg til tomter med et betydelig utbyggingspotensial.A/S Pellerin skal ansette en Utleie- og markedsansvarlig. Du er god på kunderelasjoner, jobber målrettet, taktisk og strategisk, med langsiktig intensjon om å optimalisere og sikre økonomiske uttak.Vi ser etter en person som kan tilføre nye impulser og som kan være med på å videreutvikle A/S Pellerin som selskap. Vi ønsker å tiltrekke oss kandidater med erfaring fra næringseiendom og bolig, men er også åpne for kandidater som har sterk interesse for næringseiendom og ønsker å skape seg en karriere.
Personlige egenskaper
Som person er du fremoverlent, ryddig og strukturert. Du har øye for detaljer og gode kommunikative egenskaper. Med stort nettverk og en naturlig positiv fremtoning passer det deg ypperlig å ha kontakt med mange ulike type mennesker. I rollen som Markeds- og utleieansvarlig vil du møte på mange mennesker gjennom en rekke ulike oppgaver;

  • Utleie av eksisterende og nye kontor- og butikkarealer
  • Oppfølging av eksisterende leieforhold og kunderelasjoner
  • Bidra til å øke og optimalisere selskapets inntekter
  • Bidra i markedsarbeid for selskapet

Kvalifikasjoner

Du har bransjeerfaring og høyere utdannelse. Det er ønskelig med eiendomskompetanse og interesse for eiendom, og du må kunne vise til dokumentert gode resultater. Du er godt kjent med MS-Office og har førerkort klasse B.

Det er viktig for oss at du har en lidenskap for mennesker. Du er serviceinnstilt, tilgjengelig og proaktiv, og du angriper oppgaver med entusiasme og engasjement. Din gjennomtenkte og faglig sterke tilnærming, kombinert med nøyaktighet og sans for detaljer, gjør deg raskt til en foretrukken partner hos kundene.

A/S Pellerin tilbyr:

  • Stor grad av selvstendighet i et kompetent, profesjonelt arbeidsmiljø
  • Konkurransedyktig lønn
  • Gode pensjon- og forsikringsordninger