Trainee – Oslo

Trainee – Oslo

Arbeidsgiver: Bane NOR Eiendom

Stillingstittel: Trainee

Søknadsfrist: 15.10.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Hanna Marie Kristoffersen
Stillingstittel: Rådgiver Research & Analyse Teknologi Jefferson Wells
Telefon: 45 88 30 44


Trainee – Oslo

Gjennom 15 år har vi utviklet et omfattende traineemiljø, og nå har du muligheten til å bli en del av det. Tidligere traineer har i dag i sentrale roller i både Bane NOR og i den videre jernbanesektoren. Vi støtter din faglige og personlige utvikling med en mentor som følger deg hele veien, i tillegg til fagnære veiledere under praksisperiodene.

Hos oss får du

Vi er en organisasjon i vekst. Viktigheten av oppgavene våre vil prege arbeidsmiljøet rundt deg, med flinke folk som brenner for det de jobber med. Vi setter faglig utvikling høyt, med interne kompetansebyggende muligheter for våre ansatte. Du får arbeidsforhold for tiden vi lever i – med fleksibel arbeidstid og du vil bli inkludert i et sosialt miljø med bl.a bedriftsidrettslag, sosiale og faglige arrangementer. Blant ansattgodene finner du svært gode pensjons- og forsikringsordninger, og selvsagt personalbillett med Go Ahead, SJ Nord og VY sine tog. Vi har også:

  • Gode utviklingsmuligheter i en organisasjon i vekst med dyktige kollegaer og sterke fagmiljøer
  • Flott personalrestaurant og du får selvfølgelig betalt lunsjpause
  • Moderne og sentrale lokaler i Oslo, treningsfasiliteter og innendørs sykkelparkering i bygget.
  • Permisjonsordninger som møter ditt behov

Vi er også opptatt av work-life-balance – for vi tror at du fungerer bedre på jobb om du fungerer godt privat.

 

Dette tror vi du trenger for å lykkes og trives

Vi søker nå etter en engasjert person med utdanning innen eiendomsfeltet. Har du mastergrad innen byggingeniørfaget og/eller eiendomsutvikling, eller kanskje innen eiendomsrelatert samfunnsøkonomi, prosjektledelse eller industriell økonomi? Da kan Bane NORs ettertraktede traineeprogram innen prosjektledelse eller konserntrainee i vår eiendomsdivisjon være akkurat det du søker etter! Vi ser for oss at du er en initiativrik og nysgjerrig person som ønsker å utvide din breddekompetanse i et stort konsern.

Flytende skriftlig og muntlig kommunikasjon på norsk er nødvendig for å bli trainee i Bane NOR.

Kjekt å vite

Ser du noe du ikke kan? Ta det helt med ro – vi skal sikre at du får en god opplæring! Vi oppfordrer deg til å søke stillingen om den er interessant, og om du har lyst til å lære noe nytt.

Vi mener at inkludering og mangfold er en styrke. Vi ønsker oss kollegaer med ulike kompetanser, fagkombinasjoner, livserfaring og perspektiver for å bidra til enda bedre oppgaveløsning. Det er viktig for oss at våre medarbeidere identifiserer seg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. Hva betyr disse verdiene for deg?

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

I løpet av 2023 vil selskapet og ansatte i Spordrift AS bli overført til egen divisjon i Bane NOR SF. Spordrift AS er nå et datterselskap.

Antall stillinger: 2

Søknadsfrist: 15. oktober 2023

Oppstart: 19. august 2024

 

Se flere Trainee stillinger:

https://karriere.banenor.no/job/Oslo-Teknisk-utdanning-og-%C3%B8nsker-en-karriere-innen-prosjektledelse-S%C3%B8k-Trainee%21-0191/777873102/

https://karriere.banenor.no/job/Oslo-%C3%98nsker-du-%C3%A5-modernisere-Norges-jernbane-Bli-trainee-i-Bane-NOR%21-0191/777872602/

https://karriere.banenor.no/job/Oslo-Sett-spor-med-Bane-NOR-Bli-konserntrainee-i-v%C3%A5r-konsernstab-0191/777873302/

https://karriere.banenor.no/job/Oslo-Bli-konserntrainee-IKT-i-Bane-NOR-form-fremtidens-jernbane-innen-IT-0191/777873002/

Vil du sette virkelige spor, håper vi du tar kontakt med oss!