Trainee – Næring

Trainee – Næring

Arbeidsgiver: Veidekke Eiendom

Stillingstittel: Trainee - Næring

Søknadsfrist: 02.06.2019


Spørsmål om stillingen?

  • HR-Sjef Annett Gradert Henriksen – 908 61 885


Trainee – Næring

Om Stillingen
Veidekke Eiendom søker etter en Trainee Næring. Veidekke Eiendom styrker sin satsing på Næring og i den forbindelse søker vi nå etter en fremoverlent, kommersiell og næringsinteressert Trainee som ønsker å utvikle seg selv innen en spennende bransje, samtidig som man får mulighet til å videreutvikle Veidekke Eiendom sin næringssatsing i fellesskap med dyktige kolleger.Stillingen er en del av Veidekke sitt to-årlige traineeprogram som består av totalt 70 traineer. I traineeprogrammet møter du andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram i regi av Veidekke Skolen. Som trainee hos oss får du din daglige opplæring og oppfølging i Veidekke Eiendom sitt forretningsområde Næring, enten i Oslo eller Trondheim.

Profil
Vi er nå på utkikk etter deg som har utdannelse på universitets- eller høyskolenivå og som i valg av retning tydelig har peilet deg inn på en kommersiell karriere innen finans eller næringsutvikling.

  • Du er selvstendig og ansvarsbevisst.
  • Du trives med utfordringer og idé-skaping, og har stor arbeidskapasitet.
  • Du er opptatt av å bygge gode og varige relasjoner.
  • Du er serviceinnstilt og kan kommunisere og samarbeide godt med leietakere og kolleger.

Vi har lokaler/eiendommer i og rundt de store byene så reisevirksomhet må påregnes.

Vi tilbyr
Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10 000 kroner så du kommer i gang med eierskapet.

  • En fremtidsrettet jobb i en næring i vekst i et selskap som satser på egne ansatte
  • Varierte, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver i et uformelt miljø
  • Store utviklingsmuligheter i et kompetent og fremoverlent næringsmiljø

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler bolig og næringseiendom vedlikeholder veier og produserer asfalt.

Om arbeidsgiveren

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Eiendom AS. Veidekke Eiendom kjøper tomter og eiendommer og utvikler disse til boliger og næringsprosjekter. Prosjektene utvikles i egenregi eller i partnerskap med andre eiendomsutviklere. Eiendomsvirksomheten er hovedsakelig konsentrert i og rundt de største byene i Norge. Veidekke Eiendom AS har 66 ansatte og omsetter for 2 milliarder (2018).