Trainee i Veidekke Eiendom

Trainee i Veidekke Eiendom

Arbeidsgiver: Veidekke Eiendom, Oslo

Stillingstittel: Trainee i Veidekke Eiendom

Søknadsfrist: 31.12.2018


Spørsmål om stillingen?

Er du klar for jobben?

Annett Gradert Henriksen

+47 210 57 895

Annett.Henriksen@veidekke.no


Trainee i Veidekke Eiendom

Vil du være med å bygge gode nabolag der folk skal trives i dag og i fremtiden?

Veidekke Eiendom er ett av landets største eiendomsutviklingsmiljøer og her jobber vi med alt fra tomtekjøp til boligsalg. Vi driver først og fremst med boligutvikling, men vår aktivitet innenfor næringsbygg er også økende.

I et eiendomsprosjekt er vi er først inn og sist ut. Som trainee i Veidekke Eiendom havner du midt i kjernen av de store endringene som vil prege verden fremover – bærekraft, klima og ny teknologi.

Du vil få utvikle deg i Norges største og ledende kompetansemiljø i byggenæringen og du vil få tett oppfølging av en egen mentor.Stillingen er en del av Veidekke sitt to-årige traineeprogram som består av totalt 70 traineer. Her møter du andre traineer for læring, erfaringsutveksling og nettverksbygging. I tillegg får du utvikle deg gjennom et eget kursprogram i regi av Veidekkeskolen. Som trainee hos oss får du din daglige opplæring og oppfølging i Veidekke Eiendom.Når du etter to år er ferdig som trainee i Eiendom, fortsetter din reise og profesjonelle utvikling i et av våre spennende prosjekter; veidekkebolig.no

Vi er nå på utkikk etter deg som via din utdannelse og valg av retning tydelig har peilet deg inn på en karriere innen eiendomsutvikling og nå er i gang med siste året av din master.

Du liker å vise til resultater og å skape verdi, men du vet godt at dette gjøres best gjennom samarbeid og deling av kunnskap. Du er opptatt av god nabolagsdynamikk og et levende bymiljø. Du forstår at vi som nabolagsbygger også hele tiden utvikler byen vi bygger i og at vi har et ansvar for å drive miljøsmarte og fremtidsrettede prosjekter, som blir gode steder å høre til, for folk som bor der og som beriker omgivelsene.

Vi tilbyr

Konkurransedyktige betingelser og gode pensjons- og forsikringsordninger, og du vil sammen med alle andre i Veidekke få mulighet til å eie egen bedrift gjennom Veidekkes aksjeprogram for ansatte. I dag eier ansatte ca. 15 % av aksjene i selskapet, noe som er ganske unikt blant store selskaper i Norge. Vi gir deg aksjer til en verdi av 10.000 kroner så du kommer i gang med eierskapet.

I tillegg tilbyr vi

  • Varierte, utfordrende og utviklende arbeidsoppgaver i et uformelt miljø
  • Muligheten til å sette varige spor i bymiljøet
  • Store prosjekter som setter mennesket i fokus
  • Et kompetent eiendomsmiljø med samfunnsengasjement
Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 32 milliarder kroner, og halvparten av de 8.000 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»

Stillingen inngår i Veidekke Eiendom som er blant landets største eiendomsutviklere. Vi kjøper tomter og utviklingseiendommer for utbygging av boliger og i noen grad næring. Dette gjør vi både i egenregi og i partnerskap med andre.