Trainee – eiendomsfag, økonomi og entreprenørskap

Trainee – eiendomsfag, økonomi og entreprenørskap

Arbeidsgiver: Bane NOR SF

Stillingstittel: Trainee - eiendomsfag, økonomi og entreprenørskap

Søknadsfrist: 13.10.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson
Kristian Abrahamsen
Telefon
986 55 164
Stillingstittel
Teamleder


Trainee – eiendomsfag, økonomi og entreprenørskap

Med ca. 220 ansatte og har om lag 230 aktive eiendomsutviklingsprosjekter ved knutepunkt i norske byer og tettsteder.
Vi forvalter og drifter 335 operative togstasjoner og holdeplasser, 13 togverksteder og flere terminaler, driftsbygg og infrastruktureiendommer. Med sterk satsning på knutepunktutvikling og et genuint miljøengasjement, er Bane NOR Eiendom en viktig bidragsyter til bærekraftig by- og stedsutvikling i Norge. Eiendomsvirksomheten er en viktig inntektskilde for Bane NOR.

 

Vi skaper fremtidens jernbane – vil du være med?

 

Vi ser etter deg med eiendomskompetanse. Har du en master innen byggingeniør og/eller eiendomsfag, økonomi og entreprenørskap eller industriell økonomi? Da kan Bane NORs traineeprogram i prosjektledelse i Bane NORs eiendomsdivisjon være noe for deg!

 

Bane NORs eiendomsdivisjon driver eiendomsutvikling gjennom hele verdikjeden og har som mål å utvikle velfungerende knutepunkt og serviceanlegg for jernbanen, slik at flere velger å benytte seg av toget. Tomtebanken er en av Norges største og arealformålene spenner fra kontor, bolig, hotell og jernbanerelatert eiendom. Eiendomsprosjektene er hektiske og det store eiendomsmiljøet kjennetegnes av engasjerte kolleger med stor kjærlighet til faget sitt.

 

Gjennom over 12 år har vi bygget opp et stort traineemiljø som du vil bli en del av. De som har fullført traineeprogrammet jobber i dag i sentrale roller i Bane NOR eller jernbanesektoren, og vi velger å tro at de har blitt smittet av entusiasmen vår. Vi støtter din faglige og personlige utvikling med en mentor som følger deg hele veien, og med fagnære veiledere i praksisperiodene. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig for å bli trainee i Bane NOR.

 

Arbeidsmiljø er viktig for oss, så du må identifisere deg med våre verdier som er åpen, respektfull, engasjert og nytenkende.

 

Bane NOR samarbeider med en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

 

Oppstart: 14.august 2023
Aktuelle arbeidssteder: Oslo

 

Se flere trainee-stillinger:

  • Trainee prosjektledelse, utbyggingsdivisjonen
  • Konserntrainee, divisjon drift og teknologi
  • Konserntrainee, konsernstab (kommunikasjon og samfunnskontakt, HR og organisasjon)