Trainee

Trainee

Arbeidsgiver: Aspelin Ramm

Stillingstittel: Trainee

Søknadsfrist: 06.03.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Kenneth Dahlgren

Mobil 412 13 064


Trainee

Trainee – Aspelin Ramm

Er du nyutdannet og ønsker en kickstart på din karriere innen by- og eiendomsutvikling?

Eller har du praktisk erfaring og tro på at det er nettopp din kompetanse bransjen trenger?

Høsten 2022 lanserer Aspelin Ramm et eget traineeprogram. Etter 140 år, og med flere prisbelønte prosjekter i porteføljen, tar vi nå neste skritt for å sørge for at fagfeltet vårt får kompetansen som trengs i møte med fremtidens utfordringer. Når klima, demografi, kultur og annet skifter og krever endringer, hvordan skal vi leve, arbeide og bo? Hvordan skal vi møte hverandre, oppleve ting og utvikle fellesskap? Målet med traineeprogrammet er å dyrke frem unge talenter som aktivt kan delta i spørsmålene og løsningene for hvordan byene våre skal bygges for en bedre fremtid.

Hva vi tilbyr:

Traineeprogrammet varer i 12 måneder og gir en helhetlig tilnærming til hva by- og eiendomsutvikling handler om. Aspelin Ramm opererer i hele verdikjeden, og nettopp dette vil vi sørge for at du får innsikt i. Som trainee i Aspelin Ramm får du arbeide med alt fra tidlig fase utvikling, prosjekt og byggeplass, marked og drift, til økonomien som omslutter det hele. Traineeprogrammet vil gi deg et overordnet innblikk, men også fordypning i fagfeltet du selv har mest interesse av. Vi er overbevist om at en forståelse for hvordan ting henger sammen – fra vi begynner å tenke på hva som kan bygges på en tomt, til utleie og bærekraftig drift – gir bedre forutsetning for god eiendomsutvikling, uavhengig av hvilken stilling og rolle du velger å fokusere på videre i karrieren.

Hvem du er:

Vi søker deg som har en lidenskap for by- og eiendomsutvikling, og som har utmerket deg med gode resultater gjennom studiene. Du ønsker å lære av vår erfaring, men samtidig utfordre oss med nye ideer og oppdatert kunnskap. Traineeprogrammet er primært utviklede for nyutdannede, uavhengig faglig disiplin. Fremtidens byutvikling forutsetter tverrfaglighet, så vi stiller oss åpne for studenter fra samtlige studieretninger. Det viktigste er at du kan overbevise oss om at din kunnskap og ditt engasjement er relevant for oss, for byen og for samfunnet.