Teknisk prosjekt- og byggeleder i Kokstad

Teknisk prosjekt- og byggeleder i Kokstad

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Teknisk prosjekt- og byggeleder

Søknadsfrist: 19.10.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Tobias Kalve Reigstad
Telefon: 90 58 55 01


Teknisk prosjekt- og byggeleder i Kokstad

Digital & Teknisk ledelse i HRP består av over 60 medarbeidere fordelt over flere avdelinger i hele Norge som i det daglige jobber med tverrfaglige utfordringer i ulike prosjekter. Dette har skapt et unikt miljø innen prosjekt- og byggeledelse for tekniske fag, samt ITB-rollen som har sin faglige tyngde innen automasjon, energi, VVS og elektro. Vi ser etter en ressurs som vil være med å bygge videre på det gode miljøet vi allerede har i dag. En som vil være del av en bransjeledende aktør innenfor teknisk rådgivning. En god medarbeider og nettverksbygger som er godt kjent med bransjen, og som er villig til å lære og utvikle seg i takt med selskapet.

Region Vestland har teknisk avd.kontor i Bergen, øvrige i Molde og Stavanger. Vi har prosjekt- og byggeledere som i det daglige jobber med tverrfaglige utfordringer i ulike prosjekter, og hvor ambisiøse fagfolk og ledere jobber sammen for å bygge selskap, forretning og kultur. Regionen har som mål å utvikle gode ledere på byggherresiden og entreprenør.

Gjennom organisk vekst har vi bygget et sterkt miljø for prosjekt- og byggeledelse, og vi har en strategi om å fortsette denne veksten ved å knytte til oss kandidater med rett kompetanse og personlige egenskaper. Sammen skal vi løfte regionen videre!

 

Hvem er vi?

I region Vestland består vi av et mangfoldig miljø innenfor bygg, anlegg. teknisk og RIB. Vi jobber med prosjektledelse av private og offentlige bygge- og anleggsprosjekter. Typiske byggeprosjekter vil være helsehus, idrettsanlegg, undervisningsbygg, kulturbygg, næringsbygg, hotell og boliger.

Hos oss får du muligheten til å være med på å jobbe, bygge, forme og å utvikle i et meget trivelig arbeidsmiljø med mange dyktige og kunnskapsrike kollegaer som ønsker å spille på lag med deg. Du vil ha store påvirkningsmuligheter i egen arbeidshverdag, spennende roller i interessante prosjekter og et stort ansvar. Her er det store karrieremuligheter hos Norges raskest voksende PA-selskap, og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom HRP Academy. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger. Du vil også få fleksibilitet til å kombinere jobb og privatliv.

I tillegg til dette har vi flotte lokaler på Kokstadflaten med en super kantine, gode treningsfasiliteter, gratis parkering, kort vei til bybanen og mye mer!

 

Sentrale arbeidsoppgaver som prosjekt- og byggeleder tekniske fag:

  • Prosjekt- og byggeledelse av tekniske fag på store og små prosjekter for offentlige og private kunder (Prosjektleder eller byggeleder elektro, automasjon eller VVS)
  • Være teknisk rådgiver og bistå byggherreorganisasjonen eller entreprenører i oppfølging av prosjekter
  • Ivareta ITB-rollen (ITB-ansvarlig, RITB eller systemintegrator) i prosjekt, og kommunisere kontraktens krav og behov
  • Bistå ved kontrahering og oppfølging av entreprenør på vegne av byggherre
  • Planlegge og gjennomføre aktuelle prosjektmøter og følge opp avklaringer
  • Delta i utvikling av eget fagmiljø og avdeling
  • Ha kontakt med og følge opp entreprenører og andre leverandører mht. fremdrift, kvalitet, i forhold til kontrakt/endringer

Hvem er du?

Du har bachelor eller fagskole ingeniør-utdannelse innen tekniske fag, du har gjerne gått teknisk fagskole innen elkraft eller lignende. Din erfaring fra bygge- eller anleggsprosjekter vil passe godt inn hos oss og vi setter ekstra pris på erfaring fra store offentlige prosjekter.

Du er en lærevillig person og har et ønske om å sjekke ut nye karrieremuligheter i Bergen. I tillegg har den rette kandidaten gode norsk ferdigheter (både muntlig og skriftlig). Disse faktorene er viktig for at du skal kunne samarbeide godt med dine kolleger i hverdagen.

Vi setter menneskene først, noe som vil si at vi først og fremst vil finne ut hva du ønsker å drive med fremover. Både kandidater med lang og kort erfaring i bransjen kan være aktuelle, så om du har interesse for faget – ikke nøl med å søk!

Vi ser frem til å høre fra deg og invitere deg på en hyggelig prat,

Vennlig hilsen oss i Region Vestland.

Kontaktperson:
Tobias Kalve Reigstad/Avdelingsleder Region Vestland – Digital og Teknisk Ledelse
tobkal at hrpas.no