Teknisk-/digital eiendomsforvalter

Teknisk-/digital eiendomsforvalter

Arbeidsgiver: KLP Eiendom Trondheim

Stillingstittel: Teknisk-/digital eiendomsforvalter

Søknadsfrist: 07.02.2020


Spørsmål om stillingen?

 • Jorunn Iren Husby – 908 83 210


Teknisk-/digital eiendomsforvalter

Har du teknisk kompetanse og vil jobbe med rådgivning, prosjektledelse og digital eiendomsforvaltning?

KLP Eiendom Trondheim ønsker å optimalisere våre tjenester, og bidra til en enda bedre leveranse for våre leietakere. Vi ønsker derfor å styrke teamet med kompetanse innen eiendomsfaget, og løfte oss på digital og teknisk utvikling.Vi søker deg som er faglig dyktig, har vært i eiendomsbransjen noen år og som har interesse for energieffektive bygg, optimal drift og som vet hva som kreves i overgang fra prosjekt til drift. Du vil fylle en nøkkelrolle i avdelingen, og bli en viktig bidragsyter for å sikre avdelingens videre vekstambisjoner og strategi.
ANSVARSOMRÅDER:

 • Rådgiving og kvalitetssikring av tekniske løsninger og optimal drift, i teknisk avdeling, mot andre avdelinger, og eksternt mot våre leietakere
 • Energi- og miljøledelse i driftsfasen, med kartlegging og analyser av tilstand og tiltak
 • Digital eiendomsforvaltning, samt delta i arbeid for å sikre sømløs overføring av modell mellom byggefase og driftsfase
 • Oppfølging og administrering av SD anlegg, EOS med avviksbehandling og energivurdering av bygg
 • Ansvar for organisering og samordning av DAK-tegning for våre bygg, samt arealberegninger av leieareal
 • Prosjektledelse med oppfølging av diverse vedlikeholdsprosjekt
 • Bistand i innkjøpsprosessen mot leverandører

For å lykkes i stillingen ser vi for oss at du har utdanning og eller arbeidserfaring innen elektro, automatikk, IKT eller tilsvarende. Du har erfaring med bruk av byggautomasjon/SD og gjerne praktisk programmering/drift av bygg. Bakgrunn fra teknisk drift med service, styring og regulering av ventilasjon og varmesystem er en fordel. Videre har du kompetanse på teknisk tegning/DAK.

Som person er du selvstendig, leverer kvalitet og interesserer deg for eiendomsfaget, samtidig som du bidrar til teamet som en lagspiller og liker å ha ansvar. Du trives med flere prosjekt samtidig, og er kreativ og nytenkende samtidig som du er strukturert. Du er faglig trygg og kommuniserer godt både skriftlig og muntlig.

VI TILBYR:

 • Et arbeidsmiljø som preges av høy kompetanse, faglig mangfold, ambisjoner og arbeidsglede
 • Gode muligheter til å påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Konkurransedyktige betingelser, inkl. fleksibel arbeidstid, gode pensjons- og forsikringsordninger, og gode kompetanseutviklingsmuligheter

Er dette en stilling som vekker din interesse og som du tror du vil lykkes i? Da vil vi gjerne høre fra deg. Registrer din søknad og last opp CV innen 7. februar 2020.

Spørsmålom stillingen kan rettes til Teknisk sjef Jorunn Iren Husby på, telefon 90 88 32 10 eller på e-post jorunn.iren.husby@klp.no.

Du kan lese mer om KLP som arbeidsgiver på www.klp.no/jobb.

Om arbeidsgiveren

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP. Vi eier og forvalter eiendommer med en markedsverdi på 72 milliarder kroner. Selskapet er et av Nordens største innen forvaltning og utvikling av eiendom. Eiendomsporteføljen består av kjøpesentre, hoteller, kontorbygg og undervisningsbygg, boliger, festetomter og utviklingsprosjekter. Vi har omlag 150 ansatte og har virksomhet i Oslo, Trondheim, Stockholm og København.