Summer Internship

Summer Internship

Arbeidsgiver: Veidekke Eiendom, Oslo og Trondheim

Stillingstittel: Summer Internship

Søknadsfrist: 18.03.2019


Spørsmål om stillingen?

Annett Gradert Henriksen – +47 908 61 885


Summer Internship

Veidekke Eiendom søker studenter til 6 uker Summer Internship enten i Oslo eller Trondheim. Oppstart vil være 27.05.19 eller etter nærmere avtale.

Kvalifikasjoner

Vi søker deg som er i gang med din masterutdanning og som ønsker en fremtid innen eiendomsutvikling.

Vi ser etter deg som tar initiativ, liker utfordringer, mennesker og teamarbeid. Du er nysgjerrig på Veidekke Eiendom og har lyst til å bli bedre kjent med oss og vår bransje.

Vi tilbyr

Hos Veidekke Eiendom vil du få konkrete og varierte arbeidsoppgaver samt et godt innblikk i alle faser knyttet til eiendomsutvikling, våre prosjekter og i Veidekke Eiendom som selskap.

Både du og vi skal ha utbytte av jobben du gjør. Det er ingen hemmelighet at vi bruker sommerjobbene til å vurdere egnede kandidater som potensielle traineer senere.

Veidekke er en av Skandinavias største entreprenører og eiendomsutviklere. Selskapet utfører alle typer bygg- og anleggsoppdrag, utvikler boligprosjekter, vedlikeholder veier og produserer asfalt, pukk og grus. Involvering og lokalkunnskap kjennetegner virksomheten. Omsetningen er om lag 36 milliarder kroner, og halvparten av de 8 600 medarbeiderne eier aksjer i selskapet. Veidekke er notert på Oslo Børs, og har siden starten i 1936 alltid gått med overskudd.
«Veidekke – lokalt nærvær, skandinavisk styrke»
Stillingen inngår i Veidekke Eiendom AS. Veidekke Eiendom kjøper tomter og eiendommer og utvikler disse til boliger og næringsprosjekter. Prosjektene utvikles i egenregi eller i partnerskap med andre eiendomsutviklere. Eiendomsvirksomheten er hovedsakelig konsentrert i og rundt de største byene i Norge. Veidekke Eiendom AS har 60 ansatte og omsetter for 2 milliarder (2017).