Summer intern

Summer intern

Arbeidsgiver: OBOS

Stillingstittel: Summer intern

Søknadsfrist: 15.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson:

Karoline Bøyesen, HR Rådgiver Employer Branding


Summer intern

Nå har du muligheten til å bruke sommeren 2023 på å tilegne deg relevant arbeidserfaring innenfor ditt fagområde! OBOS summer internship gir deg både faglig og personlig utvikling, mulighet til å bygge nettverk, og du får bryne deg på spennende oppgaver og prosjekter.

Vårt internship starter 12. juni og varer til 11. august, med 2 ukers ferie i uke 29 og 30. Du blir tilknyttet en eller flere avdelinger, hvor du får en fadder og oppfølging underveis. Arbeidsoppgavene vil variere avhengig av hvor du jobber – alt fra egne prosjekter og løpende oppgaver, til å delta i faglige diskusjoner i avdelingen.

I løpet av sommeren har vi samlinger med alle internsene hvor man blir godt kjent med OBOS og hverandre. Du vil få jobbe med et tverrfaglig prosjekt på avsatte dager sammen med andre interns som presenteres foran en fullsatt sal på slutten av oppholdet.

Internsene jobber 35 timers uke med avtalt timelønn. Arbeidssted vil være i Oslo, så du må ha anledning til å bo i Oslo/omegn under oppholdet.

Hvem søker vi?
For å søke må du være student ved høyskole, fagskole eller universitet, og være ferdig med andreåret på studiene. Vi tilbyr internship innen:

 • Ingeniørfag innen bygg/anlegg/energi/miljø, indøk, eiendomsfag/-utvikling, by- regionsplanlegging eller arkitektur
 • IT, digital, ingeniørfag innen teknologi
 • Økonomi, regnskap, finans
 • Kommunikasjon, PR, journalistikk, innhold/medieproduksjon, markedsføring, markedskommunikasjon
 • Eiendomsmegling
 • Rettsvitenskap/jus, HR, ledelse, organisasjonspsykologi

Vi ser etter deg som er selvgående, nysgjerrig og initiativrik. Du er lærevillig, ydmyk og en positiv bidragsyter til arbeidsmiljøet. Du identifiserer deg med våre verdier som er Skikkelig, Kvalitetsbevisst, Offensiv, Lønnsom og Engasjert. Å kunne kommunisere godt både skriftlig og muntlig er en fordel. Karakterer er ikke det viktigste, men et godt karaktersnitt gir en indikasjon på at du er dedikert og evner å tilegne deg ny kunnskap raskt. Det er en fordel at du har vist et engasjement under studietiden (for eksempel deltagelse i linjeforeninger o.l) eller har noe arbeidserfaring.

Søknadsprosessen:

Før du søker vil vi at du:

 • Leser deg opp om programmet og fagområdene her: https://nye.obos.no/dette-er-obos/jobb-i-obos/sommertrainee-i-obos/;
 • Bestemmer deg for hvilket fagområde du mener vil passe best med tanke på din faglige bakgrunn
 • Tenker igjennom hva det er som motivere deg for denne stillingen og hvorfor DU bør bli vår nye summer intern

Når du søker:

 • Bruk meldingsfeltet og fortell oss kort hvem du er, motivasjonen din for å søke, og hvorfor vi bør velge deg. Vær tydelig på hvilket fagområde som er mest relevant med tanke på din bakgrunn
 • Last opp CV, vitnemål og karakterutskrifter (de siste du har fått) som vedlegg. Det er et krav for å bli vurdert at disse ligger ved. Du vil få mulighet til å sende inn oppdaterte vitnemål/karakterutskrifter når søknadsfristen nærmer seg
 • Svar så presist du klarer på spørsmålene du får

I OBOS blir du kjent med trivelige, hjelpsomme og inkluderende mennesker som vil deg vel. Vi lover deg et minne for livet og gleder oss til å høre fra deg!

Om arbeidsgiveren
OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 530 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS har over 2700 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.