Spesialrådgiver

Spesialrådgiver

Arbeidsgiver: Bærum Kommune

Stillingstittel: Spesialrådgiver

Søknadsfrist: 28.03.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Torill Ramleth
Stillingstittel: Spesialrådgiver/ Master i Eiendom
Telefon: 917 91 814
Kontaktperson: Liv B. Hansteen
Stillingstittel: Leder Grunneiendom
Telefon: 902 91 700


Spesialrådgiver

Bærum kommune Eiendom er en av landets største eiendomsvirksomheter med ansvar for utvikling, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av kommunens bygningsmasse. Samtidig har vi ansvar for å skape og forvalte verdier gjennom aktivt og langsiktig eierskap av eiendommer.

Bærum kommune Eiendom har ca. 300 ansatte. Vi har høye ambisjoner om at våre bygg skal være klimakloke og bygges kostnadseffektivt.

Bærum kommune er en stor grunneier og Enhet Grunneiendom representerer Bærum kommune som grunneier. Enhet Grunneiendom er en enhet med 5 årsverk som arbeider med grunneierspørsmål inkl. kjøp og salg og festeforhold.

For å få vite mer om Eiendom i Bærum kommune: https://www.baerum.kommune.no/om-barum-kommune/organisasjon/om-eiendom-i-baerum-kommune

Bli med og sett spor!

Arbeidsoppgaver

Vi søker deg som har interesse for eiendom og har minimum 4 års erfaring som jurist/advokat innenfor feltet tingsrett/avtalerett og erfaring eller interesse for festeforhold. Du vil få ansvaret for en portefølje med festekontrakter.

Kjennskap til planprosesser, matrikulering og tinglysning vektlegges.

Du vil jobbe selvstendig eller i team. Arbeidsoppgavene er varierte og spennende, og vi jobber tverrfaglig med andre enheter i kommunen bl.a. med enhet Byprosjekter som har ansvaret for utbyggingsavtaler.

Stillingen er utfordrende og kompleks, og du vil få mange spennende arbeidsoppgaver i en tid hvor Bærum kommune som grunneier er involvert i mange utviklingsprosjekter.

Kvalifikasjoner

 • Jurist
 • Minimum 4 års relevant erfaring
 • God skriftlig og muntlig formuleringsevne på norsk

Personlige egenskaper

 • En god lagspiller, som liker å dele kunnskap og jobbe sammen med andre for å nå ønsket resultat
 • Liker faglige utfordringer
 • Kan tenke strategisk og analytisk
 • Er god på planlegging, sikre fremdrift og gjennomføre
 • Kommersiell legning
 • Har god evne til å forstå komplekse oppgaver
 • Ryddig, grundig og strukturert arbeidsform
 • Serviceminded

Personlig egnethet vektlegges

Om arbeidsgiveren

Sammen skaper vi et godt og klimaklokt samfunn for våre nærmere 130 000 innbyggere, både i dag og i årene som kommer. Vi skaper rammer som bidrar til at de aller minste kan leke og lære og at de som trenger en hjelpende hånd får en hverdag preget av mestring, mening og verdighet. Vi gjør et bredt spekter av arbeidsoppgaver, og felles for oss alle er ønsket om å skape et samfunn som er godt å leve i. Bli med og sett spor.