Spesialrådgiver

Spesialrådgiver

Arbeidsgiver: OPAK AS

Stillingstittel: Spesialrådgiver

Søknadsfrist: 21.11.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Øystein Dieseth

Stillingstittel: Avdelingsleder


Spesialrådgiver

OPAK er rådgiveren som virkelig dyrker kvalitet og som legger sin stolthet i å imøtekomme kunder med best mulig leveranse.

I OPAK går vi aldri på akkord med egen faglighet. Vi viser igjen og igjen at vi leverer kvalitet. Det gir oss rom til å velge blant de mest spennende oppdragene. I kunderelasjonene våre, de store og de små, skapes det ekte engasjement fordi vi brenner for arbeidet vårt.

Vi tror at medarbeidere som føler seg faglig trygge blir de stødigste rådgiverne. For å skape et solid miljø for vekst og læring følges alle medarbeidere tett opp. Gjennom å satse på deres utvikling kan vi skryte av en kvalitetskultur som forplanter seg i alt vi gjør. Hjelpsomhetskulturen vår premierer spisse ører fremfor spisse albuer og gjør tverrfaglighet mulig i praksis. Slik får hver eneste medarbeider mulighet til å bli den beste versjonen av seg selv på arbeidsplassen.

For å imøtekomme økende oppdragsmengde, søker vi nå etter en eiendomsrådgiver/prosjektleder som er faglig sterk innen VVS og energi og miljø med minst tre års relevant erfaring.

Arbeidsoppgaver: 
OPAK har prosjekter for private og offentlige byggherrer, både korte enkeltoppdrag og lange rammeavtaler.

Som rådgiver/prosjektleder bistår vi eiendomsbesittere, gårdeiere, leietakere, sameier/borettslag og investorer m.m. med tilstandsvurdering og vedlikeholdsplanlegging av eiendommer. Vi anbefaler tiltak basert på faglige vurderinger og kostnadsestimerer disse på et overordnet nivå. Som eiendomsrådgiver og prosjektleder innen VVS/energi og miljø kan man blant annet:

  • få ansvar for å avholde befaringer, utarbeide tilstandsvurderinger og anbefale tiltak relatert til vedlikehold og oppgraderinger på både enkelteiendommer og større eiendomsporteføljer
  • gjennomgå FDV-dokumentasjon og interne rutiner på eiendommer
  • innkalle til og lede møter etter avtale med oppdragsgiver
  • bidra til å forutse, påpeke eller vurdere forhold som kan ha teknisk, økonomisk eller sikkerhetsmessig betydning for bygg og eiendom
  • gi teknisk rådgivning i forbindelse med eiendomstransaksjoner (teknisk due diligence)
  • utarbeide mulighetsstudier/forprosjekt med fokus på enøk/energi og miljø
  • lede prosjekter i gjennomføringsfasen relatert til oppgradering av tekniske anlegg i næringseiendom og våtromsrehabliteringer
  • bidra til et faglig miljø for VVS- og energi og miljøfaget med både interne kolleger og innleide konsulenter

Rollen byr på en faglig utfordrende hverdag med spennende og varierte oppdrag for et bredt spekter av oppdragsgivere. Du vil rapportere til avdelingsleder, men vil også ha relasjoner til øvrige deler av organisasjonen og eksterne aktører. Avdelingen har en spennende og variert prosjektportefølje av pågående og utførte prosjekter.

 

Kvalifikasjoner og kunnskap: 
Du har minimum tre års relevant arbeidserfaring. Du har høyere teknisk utdannelse, fortrinnsvis  innen VVS eller energi og miljø. Det er en fordel om du har erfaring fra tilstandsvurderinger og kostnadsestimering.

God skriftlig og muntlig formidlingsevne på norsk er en forutsetning.

Det er en stor fordel at du har erfaring med norsk standard 3424 og 3451.

Egenskaper:
For å lykkes i rollen må du være faglig engasjert, løsningsorientert, positiv til nye utfordringer og trives godt med å samarbeide med andre. Du er strukturert, initiativrik og fremstår med faglig trygghet. Du har gode kommunikasjonsevner og evne til å skape et godt samarbeid med bådekolleger, oppdragsgivere og andre relevante aktører.

Prosjekter er hovedsakelig på Østlandet, men du bør også være fleksibel med tanke på reising til andre steder i Norge på kortere oppdrag.