Spennende arbeidshverdag i skjæringspunktet mellom eiendom og teknologi

Spennende arbeidshverdag i skjæringspunktet mellom eiendom og teknologi

Arbeidsgiver: Aspelin Ramm

Stillingstittel: Digital Business Analyst

Søknadsfrist: 29.04.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson:Jon Amdahl Martinsen

Stillingstittel:CEO i Techtalenter

Nettverk:LinkedIn


Spennende arbeidshverdag i skjæringspunktet mellom eiendom og teknologi

Aspelin Ramm er en solid og ansvarlig eiendomsutvikler og -forvalter som ønsker å bidra til en bærekraftig byutvikling. Vi utfører komplekse prosjekter hvor målet er å skape gode bymiljøer og attraktive byrom. Med god arkitektur, bevisste materialvalg og respekt for omgivelsene har vi realisert mange prisvinnende prosjekter, eksempelvis to av våre siste prosjekter; Pressens hus som blant annet fikk Oslo bys arkitekturpris i 2022 og Sommerro som mottok Cityprisen i 2023. Aspelin Ramm har tidligere vært sentral i utformingen av blant annet Vulkan og Tjuvholmen i Oslo, samt Union Brygge i Drammen.

For tiden arbeider vi med spennende prosjekter i Oslo sentrum, blant annet Landbrukskvartalet, Spektrum og Bakgårdsslottet i Parkveien. Vi har også gått tungt inn i Oslo Science City med et utviklingsprosjekt sammen med Blindern Studenterhjem og bygging av Campus Ullevål i partnerskap med NGI – Norges Geotekniske Institutt.

Utenfor Osloregionen er vi aktive i Gøteborg der vi har en søsterorganisasjon med ca. 20 ansatte og en stor utviklingsportefølje.

Aspelin Ramm Eiendom har ca. 50 ansatte som sitter i moderne lokaler på Vulkan i Oslo.

Om rollen:

Enda eiendom er verdens fjerde største industri, og den største på fastlandet her i Norge, har bransjen havnet langt bak i digitaliseringen. Med en bølge av nye spesialiserte teknologiselskaper- og løsninger er dette allerede godt i gang med å snu. Vi ønsker å posisjonere oss for fremtiden ved å sikre optimalt operasjonelt utbytte av den teknologiske utviklingen. Vi søker derfor en Digital Business Analyst til å administrere og utvikle den digitale infrastrukturen. Dette omfatter alt fra å styrke innsikten og visualiseringen av data, til å sørge for at vi har de rette løsningene og at disse snakker sammen.

Stillingen blir plassert i økonomiavdelingen og rapporterer til selskapets økonomidirektør.

Primære ansvarsområder: 

 • Sikre datakvalitet og legge til rette for nyttiggjøring av data i virksomheten
 • Ekstrahere og strukturere data for å skape og visualisere handlingsorienterte innsikter som supporterer hele organisasjonen
 • Administrere teknisk infrastruktur
 • Kartlegge og analysere nye løsninger

Hvem ser vi etter?

 • Fortrinnsvis 1-5 års erfaring med bachelor- eller mastergrad i økonomi, finans eller Business Analytics
 • Solid økonomisk og finansiell forståelse
 • Interesse for teknologi og programvare
 • Gode ferdigheter i Excel og PowerPoint
 • God kjennskap til data analytics, gjennom systemer som Power BI og Power Apps basert på datavarehus i Azure/SQL er et pluss, men ikke et krav
 • Interesse for eiendom som fagfelt. Vi hører gjerne fra deg som har erfaring fra andre bransjer, og som nå ønsker å gjøre et karriereskifte
 • Svært gode muntlige og skriftlige formidlingsevner

Hvorfor jobbe hos oss?

Som eiendomsaktør forvalter vi store verdier samtidig som vi er et personalmessig relativt lite selskap, noe som gir store muligheter til å påvirke virksomheten vår. Som Digital Business Analyst vil du jobbe på tvers av selskapet og hele porteføljen og dermed komme tett på hele selskapet. Du vil få mulighet til å skaffe deg dyptgående innsikt innenfor eiendomsfaget samtidig som du er en del av økonomiavdelingen og vil være vår teknologiske fagperson. Vi har bedriftsidrettslag, flere sosiale aktiviteter og jevnlige turer med hele organisasjonen.