SHA- rådgiver

SHA- rådgiver

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: SHA- rådgiver

Søknadsfrist: 11.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Marius Beblo
Telefon: 959 24 784


SHA- rådgiver

Som SHA-rådgiver skal du blant annet bistå i sikkerhetsplanlegging og gjennomføring av utbyggingsprosjekter i tråd med byggherreforskriften og kundens sikkerhetsstrategi. Arbeidet kan bestå av blant annet forbedringsarbeid, metoder og systemer innen SHA-faget, samt bistå i planlegging og oppfølging av utbyggings-, fornyelse- og vedlikeholdsprosjekter. HRP har flere kunder som skal gjennomføre flere prosjekter og SHA rådgiver skal fungere som en rådgiver, samt bistå prosjektledere i SHA/sikkerhetsarbeidet.

Våre SHA rådgivere får ofte oppgaver innen Akrim og har du denne bakgrunnen og kunnskapen vil det telle positivt. HRP har i hovedsak oppdrag for byggherrer og dette er erfaringen vi søker hos våre SHA rådgivere. Men vi oppfordrer også deg som har entreprenør og HMS bakgrunn om å søke. Besitter du også med erfaringer å jobbe som KP og KU er dette nok et pluss.

HRP ønsker å komme i kontakt med deg som ønsker å jobbe for en bedrift med høy fart og som stadig er i sunn vekst og noen av Norges mest fornøyde ansatte i vår bransje. Er du en person som verdsetter en arbeidsplass som tar personlig utvikling på alvor, et selskap som legger til rette for at hver medarbeider får møtt sine ambisjoner, i tillegg til et fleksibelt arbeidsmiljø og en høy grad av trivsel hos de ansatte? Da er HRP det rette stedet for deg!

 

Hva tilbyr vi?

Et godt miljø, med kolleger som samarbeider og spiller hverandre gode hver dag. Her er det rom for å tenke nytt og påvirke egen arbeidshverdag komme med innspill. Den personlige utviklingen tas på alvor, så derfor legger vi til rette for at du som medarbeider hos oss kan få prøve ut nye oppgaver/utfordringer – for å øke din kompetanse.

I HRP har du en høy grad av frihet og fleksibilitet i hverdagen. Vi vet at arbeidsdagen blir så mye mer morsom når du kan være med å bestemme, derfor er det ingen leder her som henger over skulderen din i hverdagen. Du er din egen leder og vi tror på at du selv kan styre dine egne prosesser og prosjekter.

 

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har helst jobbet 5 år eller lenger i bygg og anleggsvirksomhet med å ivareta SHA i prosjekter av utbygging- og vedlikeholdsprosjekter.

Du har en Bachelor eller Master innen relevante fag og du har generelt sett en stor interesse/erfaring fra SHA arbeid i flere faser i et prosjekt (planlegging, prosjektering, anskaffelse og utførelse).

Din gode kunnskap og erfaring om byggherreforskriften og øvrige forskrifter tilknyttet arbeidsmiljøloven, internkontrollforskriften og ønsker å styrke den videre utviklingen av avdelingen.

I tillegg ser vi for oss at du ønsker å bidra med den kunnskapen du har fått så langt i din arbeidskarriere innen bygg/anleggs-bransjen med nye perspektiver. Dine gode samarbeidsevner og kommunikasjonsferdigheter vil passe godt inn i vårt allerede godt etablerte miljø.

Du motiveres av ansvar og du ser på utfordringer som en mulighet til å utvikle deg mer både faglig og personlig. I tillegg har du et ønske om å være med på å bygge opp en avdeling!

 

Under følger ønsker og ikke krav, men er noen oppgaver man kan få.:

  • Utvikling og implementering av systemer for utøvelse av byggherreansvar og oppfølging av arbeidsgivers HMS-ansvar,
  • Erfaring fra bygg og anleggsvirksomhet, infrastruktur og/eller offentlige byggherrer
  • Gjennomgang av lønns- og arbeidsvilkår
  • Ivareta KU/KP rollen i prosjekter
  • Oppfølging av prosjekter i systemet HMSREG
  • Gjennomføre intern opplæring innenfor HMS/SHA på byggeplass
  • Planlegge og gjennomføre byggeplasskontroller iht. kontrollplan og gjennomførte risikovurderinger

 

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen?

Send inn din søknad, så kan vi møtes over en uforpliktende samtale og bli kjent!