Servicemedarbeider

Servicemedarbeider

Arbeidsgiver: Braathen Eiendom

Stillingstittel: Servicemedarbeider

Søknadsfrist: 02.05.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Siri F. Riise

Stillingstittel Senior Rekrutteringsrådgiver

Telefon930 58 660


Servicemedarbeider

I Braathen Eiendom jobber alle for å levere En Annen Standard. Hver eneste leietaker er viktig og skal følges opp til minste detalj – av oss. Med kun fem store profilbygg, som har alle de riktige kvalitetene kan vi tillate oss et fokus på kundepleie og personlig service få andre eiendomsbesittere kan unne seg. Bygg, fasiliteter og teknisk utstyr oppgraderes og vedlikeholdes til den beste standard, og vår kundeservice skal være på samme nivå. Gjennom vårt tjenestekonsept Flyt® tilrettelegger vi for at våre leietakere skal ha de beste forutsetninger for å lykkes. Som servicemedarbeider hos oss vil du være vårt ansikt utad og hver dag bidra til dette.

Vi tror du er den som alltid får høre at du er positiv, blid og energisk. Du er den  som er genuint opptatt av service, vet å få de rundt deg til å smile og å føle seg ivaretatt, og når du går hjem for dagen smiler du selv for du vet at du har gjort ditt beste. Du får rett og slett energi av å yte førsteklasses service!

Hos Braathen Eiendom vil du bli en del av vår serviceavdeling med lokasjon i  Bjørvika.

Hverdagen din vil bestå av blant annet:

  • Resepsjon – Service i første ledd
  • Diverse administrative oppgaver
  • Ta imot og registrere besøkende
  • Bidra til at alle møterom og fellesarealer i bygget er presentable til enhver tid.
  • Besvare henvendelser / bookinger på telefon og mail.

Arbeidstid er rotasjon på dagtid mandag-fredag.

Hvilke kvalifikasjoner har du?

Som du sikkert har fått med deg så er vi på jakt etter deg som ønsker å skape en unik opplevelse for våre kunder, og som lever og ånder for å yte god service. Du er den som alltid strekker deg litt ekstra for den gode kundeopplevelsen.
Som person er du selvdreven, systematisk og over gjennomsnittet engasjert. I tillegg tror vi at du er proaktiv og nysgjerrig og alltid med en yes i can attitude . Ingen oppgave er for stor og ingen for liten og du evner å se det store bildet, samtidig som du får med deg detaljene rundt deg. I tillegg setter du deg raskt inn i digitale systemer og du snakker flytende norsk og engelsk.