Servicemedarbeider

Servicemedarbeider

Arbeidsgiver: optemp AS, avd. Office & Finance

Stillingstittel: Servicemedarbeider

Søknadsfrist: 15.10.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Siri F. Riise

Stillingstittel: Senior Rekrutteringsrådgiver

Telefon930 58 660


Servicemedarbeider

I Braathen Eiendom jobber alle for å levere En Annen Standard. Hver eneste leietaker er viktig og skal følges opp til minste detalj – av oss. Med kun fem store profilbygg, som har alle de riktige kvalitetene kan vi tillate oss et fokus på kundepleie og personlig service få andre eiendomsbesittere kan unne seg. Bygg, fasiliteter og teknisk utstyr oppgraderes og vedlikeholdes til den beste standard, og vår kundeservice skal være på samme nivå. Gjennom vårt tjenestekonsept Flyt® tilrettelegger vi for at våre leietakere skal ha de beste forutsetninger for å lykkes. Som servicemedarbeider hos oss vil du være vårt ansikt utad, det passer deg perfekt!

Vi tror du er en som alltid får høre at du er så positiv, blid og energisk og er genuint opptatt av service. Du vet å få de rundt deg til å smile og føle seg ivaretatt og når du går hjem for dagen smiler du selv for du vet du har gjort ditt beste og du får energi av å yte førsteklasses service.

Vi ser etter deg som kan trå til ved behov, hovedsakelig på dagtid, mandag til fredag. Som tilkallingsvikar er det avgjørende at du er fleksibel og tilpasningsdyktig.

Hverdagen din vil bestå av blant annet:

  • Resepsjon – Service i første ledd
  • Diverse administrative oppgaver
  • Ta imot og registrere besøkende
  • Bidra til at alle møterom og fellesarealer i bygget er presentable til enhver tid.
  • Besvare henvendelser / bookinger på telefon og mail.

Hvilke kvalifikasjoner har du?

Som du sikkert har fått med deg nå er vi på jakt etter deg som ønsker å skape en unik opplevelse for våre kunder og som lever og ånder for å yte god service. Som alltid strekker seg litt ekstra for den gode kundeopplevelsen. Vi ser etter deg som er selvdreven, systematisk og over gjennomsnittet engasjert. Ingen oppgave er for stor og ingen for liten og du evner å se det store bildet, samtidig som du får med deg detaljene rundt deg. Du setter deg raskt inn i digitale systemer og du snakker flytende norsk og engelsk. Du er proaktiv og nysgjerrig og alltid med en yes i can attitude .

Aktuelle søkere blir kontaktet fortløpende. Oppstart omgående.