Seniorrådgiver kalkyle og LCC

Seniorrådgiver kalkyle og LCC

Arbeidsgiver: HR Prosjekt AS

Stillingstittel: Seniorrådgiver kalkyle og LCC

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?

  • Direktør Kjell Ove Kalhagen
  • Avdelingsleder Jostein Solberg


Seniorrådgiver kalkyle og LCC

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 350 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. I tillegg til prosjektledere og byggeledere har vi arkitekter og rådgivere med bred erfaring fra alle prosjektets faser.Forretningsområdet Utredning og Analyse arbeider med prosjekter som skal bidra til å øke kvaliteten på investeringsbeslutninger i offentlig og privat sektor. Området består av 25 medarbeidere, lokalisert med avdelinger i Oslo og Trondheim. Avdelingene er samlokalisert med øvrige forretningsområder i HRP.Vi opplever en sterk etterspørsel etter våre tjenester og etablerer nå egen analyseavdeling i Bergen og søker nå etter flere dyktige medarbeidere som ønsker å bygge opp og utvikle denne avdelingen.

Avdelingen vil samlokaliseres med HRP sitt Bergenskontor som holder til i moderne lokaler på Kokstad. HRP sitt kontor i Bergen har i dag 40 medarbeidere. Gjennom tett samspill med disse skapes forutsetninger for å levere helhetlige tjenester for kunden, fra A til Å.

Hvem er du?

Du er en trivelig kollega som jobber effektivt både selvstendig og i team. Du har god forståelse for både tall, byggeprosesser og byggemetoder. Du ønsker å bidra til kostnadsoptimale prosjekter. Du tør å utfordre prosjektene på løsninger og økonomi, og opptrer som en god rådgiver i prosjekt.

HRP tilbyr:  

I likhet med mange andre har HRP faste ansatte, moderne lokaler, og konkurransedyktige betingelser.

Så hvorfor velge HRP? HRP er i kraftig vekst og dine muligheter for faglig utvikling er store. Medarbeidertilfredshet er svært viktig for å holde på våre ansatte over tid. HRP jobber systematisk med medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljø gjennom systemet Great Place To Work. HRP er opptatt av at våre ansatte har god balanse mellom arbeid og fritid. HRP tilbyr også gode pensjons og forsikringsordninger.

HRP tilbyr sosiale aktiviteter som hytteturer, langrenn, fotball, løping, middager etc. Lunsjen spises med trivelige kollegaer i en meget god kantine.

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter medarbeidere med noen års erfaring fra kalkylearbeid, LCC og kostnadsstyring. Medarbeiderne vi søker forventes å jobbe tett med fagsjef kalkyle for å bygge opp fagområdet kalkyle, og aktivt bidra til kompetansebygging hos mindre erfarne medarbeidere.

Utdanningsbakgrunn er trolig innen ingeniørfag eller arkitektur, gjerne kombinert med økonomi eller andre relevante fag. Erfaring med kalkyleverktøyet ISY Calcus er en fordel, men ikke et krav.

Den viktigste kvalifikasjonen vi ser etter er et faglig engasjement og ønsker om å utvikle både deg selv og dine kollegaer.

Arbeidsspråket i HRP er norsk, og det må du beherske flytende skriftlig og muntlig.

 

Arbeidsoppgaver:

HRP skal bistå byggherrer i bygg- og anleggsprosjekter med å velge rett prosjekt og gjennomføre disse på en god måte. Til dette trenger vi godt beslutningsgrunnlag og gode analyser fra våre kalkyleressurser. Fagenheten kalkyle skal understøtte alle HRP sine prosjekter med kostnadskalkyler, LCC-kalkyler, lønnsomhetsberegninger og generell økonomirådgivning i prosjekt.

Om arbeidsgiveren

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 350 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. HRP leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomførings- og byggefase.