Seniorrådgiver kalkyle og LCC

Seniorrådgiver kalkyle og LCC

Arbeidsgiver: HR Prosjekt AS, Trondheim

Stillingstittel: Seniorrådgiver kalkyle og LCC

Søknadsfrist: 20.03.2020


Spørsmål om stillingen?


Seniorrådgiver kalkyle og LCC

HRP har siden etableringen i 2005 vokst til 400 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. I tillegg til prosjektledere og byggeledere har vi arkitekter og rådgivere med bred erfaring fra alle prosjektets faser.Forretningsområdet Utredning og Analyse arbeider med prosjekter som skal bidra til å øke kvaliteten på investeringsbeslutninger i offentlig og privat sektor. Området består av 25 medarbeidere, lokalisert med avdelinger i Oslo og Trondheim. Avdelingene er samlokalisert med øvrige forretningsområder i HRP.Avdelingen i Trondheim består av 5 medarbeidere som deler lokaler med HRP sitt regionskontor på Brattrøra. Vi har et meget godt arbeidsmiljø og består av medarbeidere med stor interesse og kompetanse innen vårt fagområde.Vi opplever en sterk etterspørsel etter våre tjenester og søker nå etter flere dyktige medarbeidere. 

Hvem er du?

Du er en trivelig kollega som jobber effektivt både selvstendig og i team. Du har god forståelse for både tall, byggeprosesser og byggemetoder. Du ønsker å bidra til kostnadsoptimale prosjekter. Du tør å utfordre prosjektene på løsninger og økonomi, og opptrer som en god rådgiver i prosjekt.

For denne stillingen søker vi en person med stor faglig kompetanse og interesse. Og som kan være med å bygge opp avdelingens markedsandel ytterligere i tett samarbeid med avdelingsleder.

 

HRP tilbyr:

I likhet med mange andre har HRP konkurransedyktige betingelser.

Så hvorfor velge HRP? HRP er i kraftig vekst og dine muligheter for faglig utvikling er store. Medarbeidertilfredshet er svært viktig for å holde på våre ansatte over tid. HRP jobber systematisk med medarbeidertilfredshet og arbeidsmiljø gjennom systemet Great Place To Work. HRP er opptatt av at våre ansatte har god balanse mellom arbeid og fritid. HRP tilbyr også gode pensjons og forsikringsordninger.

HRP tilbyr også sosiale aktiviteter for å skape trivsel og samhold for de ansatte.

 

Kvalifikasjoner:

Vi ser etter medarbeidere med noen eller flere års erfaring fra kalkylearbeid, LCC og kostnadsstyring. Medarbeiderne vi søker forventes å jobbe tett med fagsjef kalkyle for å bygge opp fagområdet kalkyle, og aktivt bidra til kompetansebygging hos mindre erfarne medarbeidere.

Utdanningsbakgrunn er trolig innen ingeniørfag eller arkitektur, gjerne kombinert med økonomi eller andre relevante fag. Erfaring med kalkyleverktøyet ISY Calcus er en fordel, men ikke et krav.

Den viktigste kvalifikasjonen vi ser etter er et faglig engasjement og ønsker om å utvikle både deg selv og dine kollegaer.

Arbeidsspråket i HRP er norsk, og det må du beherske flytende skriftlig og muntlig.

 

Arbeidsoppgaver:

HRP skal bistå byggherrer i bygg- og anleggsprosjekter med å velge rett prosjekt og gjennomføre disse på en god måte. Til dette trenger vi godt beslutningsgrunnlag og gode analyser fra våre kalkyleressurser. Fagenheten kalkyle skal understøtte alle HRP sine prosjekter med kostnadskalkyler, LCC-kalkyler, lønnsomhetsberegninger og generell økonomirådgivning i prosjekt.

 

Arbeidssted:

Trondheim

Tiltredelse
Snarest, eller etter avtale.

Søknad

Kortfattet søknad m/CV sendes til jrh@hrprosjekt.no, merk søknad med Søknad på stilling, avdeling for Utredning og analyse i Trondheim i emnefeltet.

Om arbeidsgiveren

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til 350 ansatte og er i dag Norges største norskeide leverandør av PA-tjenester innenfor bygg, eiendom og samferdsel. HRP leverer tjenester i alle prosjektfaser gjennom hele prosjektets levetid; fra behovs- og tidligfasevurderinger, analyser og KVU-prosesser, til forprosjekt og over i gjennomførings- og byggefase.