Senior Prosjektleder – Vestfold og Telemark

Senior Prosjektleder – Vestfold og Telemark

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Senior Prosjektleder

Søknadsfrist: 13.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Anders Meland
Telefon: 922 03 749


Senior Prosjektleder – Vestfold og Telemark

HRP er vi opptatt av å møte morgendagens utfordringer, bistå våre kunder med den ekspertisen de etterspør og være en ledene samfunnsbygger. Selskapet går gjerne nye veier for å sikre de beste løsningene og har et særskilt fokus på å kunne tilby faglig sterke team som kan jobbe med prosjekter fra tidlig utredningsfase og lede prosjektene gjennom alle faser.

HRP er landsdekkende med hovedkontor i Bjørvika i Oslo og regionskontorer i hele Norge. Vi ønsker å vokse og ser etter en engasjert sjel som kunne passet inn i vårt kontor for Vestfold og Telemark. Avdelingen består i dag av flere kompetente og ivrige medarbeidere. Etterspørselen etter våre tjenester er økende, og avdelingen er i stadig vekst. Derfor ser vi nå etter nye prosjekt- og byggeledere til denne allerede godt etablerte avdelingen.

Hva tilbyr vi?

De ansatte i selskapet bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med ett ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom Great Place to Work undersøkelser.

I HRP har alle et felles mål om å gå nye veier for å sikre de beste løsningene. Vi vet at veiene blir til ved å sette søkelys på faglig sterke team som kan jobbe med alle de ulike delene i et prosjekt, hvor vår ambisjon er å representere en kultur der møtet mellom vårt mangfold og våre oppdragsgivere skaper kvaliteter som ikke kan oppstå noe annet sted.

Vi vet at faglig sterke team blir til ved å legge til rette for at hver enkelt medarbeider får utviklet sin kompetanse og at kompetanse deles og utvikle i organisasjonen. Ansatte i HRP har stor påvirkningsmulighet og mulighet for å bidra med sin erfaring i prosjekter og internt. Mer info om HRP kan du finne her: www.hrpas.no

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har minimum bachelor/master, relativt lang og relevant erfaring. Du er selvstendig i arbeidet, samtidig som at du ønsker å spille på lag med dine kolleger både på din avdeling og på tvers av andre avdelinger. Du er opptatt av å gå frem som et godt eksempel og bidra til et godt arbeidsmiljø. I tillegg er du kundeorientert, kvalitetsorientert og en god relasjonsbygger.

Din erfaring:

  • Kontraktsoppfølging, risikostyring og fremdriftsplanlegging innen bygg
  • Fordel med erfaring fra verneverdige bygg, nybygg, eller rehabiliteringsprosjekter
  • Kunnskap om byggherreforskriften og Norsk standard
  • Kan kommunisere godt og tydelig på norsk, både muntlig og skriftlig
  • Erfaring som prosjektleder hos byggherre eller entreprenør

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen? – Send inn din søknad, så kan vi møtes over en kaffekopp og bli kjent 🙂

Sommerferien er rett rundt hjørnet, så en tilbakemelding kan forventes litt senere enn planlagt. Takk på forhånd for tålmodigheten!