Senior Prosjektleder

Senior Prosjektleder

Arbeidsgiver: Veidekke Eiendom

Stillingstittel: Senior prosjektleder

Søknadsfrist: 22.09.2020


Spørsmål om stillingen?

 • HEADVISOR – Rådgiver Kirsti Kalseth Sjøhaug, tlf. 977 31 680
 • VEIDEKKE Eiendom -Prosjektdirektør, Anders Teodorsen, tlf. 934 46 165.


Senior Prosjektleder

Vil du være med og utforme og drive spennende og komplekse prosjekter ?

I Trondheimsregionen har vi flere større og spennende prosjekter som f.eks. Lilleby, Ranheim Senter, Øvre Steinaunet og Nyhavna under utvikling og bygging. Vi har nå behov for å styrke vårt prosjektteam med en senior prosjektleder som er fremoverlent, forretningsorientert og har gode samarbeidsegenskaper. Du liker å være en pådriver i gjennomføringen av byggeprosjekter og kommuniserer tydelelige krav og er løsningsorientert mot våre samarbeidspartnere. Du vil være sentral i gjennomføringen av prosjektene våre fra utvikling til ferdigstillelse. Stillingen rapporterer til prosjektdirektør.

Sentrale ansvars- og arbeidsoppgaver vil være:

 • prosjektledelse med ansvar for planlegging, økonomistyring og gjennomføring av byggeprosjekter
 • sikre kvalitet, økonomi og fremdrift iht. vedtatte planer, samt overordnede budsjettplaner
 • kontrahering og forhandling om innkjøp av rådgiver- og entreprisetjenester
 • ansvarlig for etablering og oppfølging av SHA i prosjekt
 • identifisere prosjektmuligheter
 • bidra med kunnskapsdeling internt i selskapet

Vi ser etter følgende kompetanse og egenskaper for vår nye senior prosjektleder:

Du er ingeniør/sivilingeniør, har god helhetsforståelse for bygg og er sterk på økonomistyring og prosjektmetodikk. Du har relevant erfaring fra entreprenørselskap eller eiendomsutviklingsselskap og har god kjennskap til Norsk Standard og kontrahering og oppfølging av entreprenør. Du trives i en prosjektlederrolle, er målrettet, forretningsorientert og med god økonomiforståelse. I tillegg er du glad i å dele og få kunnskap. Vi forutsetter at du har kjennskap til og nettverk i bransjen, er relasjonssterk og har høy personlig integritet og etisk standard.

Hos oss vil du:

 • lede spennende og komplekse prosjekter
 • møte en organisasjon med høyt engasjement og store ambisjoner
 • ta del i en spennende bydels- og samfunnsutvikling
 • bli en del av et godt arbeidsmiljø i et nyskapende selskap med solide verdier
 • konkurransedyktige betingelser

Ønsker du deg en fremtid i en kompetent, solid og fremoverlent organisasjon med sterke vekstambisjoner og solide eiere, hører vi gjerne i fra deg!

For ytterligere informasjon ta kontakt med vår rådgiver i Headvisor, Kirsti Kalseth Sjøhaug, tlf. 977 31 680, alternativt prosjektdirektør i Veidekke Eiendom, Anders Teodorsen, tlf. 934 46 165. Henvendelser til Headvisor kan gjøres i full fortrolighet. Søknad sendes innen 22.09.20.

Om arbeidsgiveren

Fra før er vi kjent som Veidekke Eiendom, men nå er vi klare til å stå på egne bein. Vi har fått nye solide eiere gjennom en investorgruppe bestående av Fredensborg AS, Norwegian Property AS og Union Real Estate Fund. Våre nye eiere har både visjoner og ressurser til ytterligere satsing både i Norge og i Skandinavia. Vårt fokus er på bærekraftig bydelsutvikling med en klar målsetting om å være den ledende nabolagsbyggeren. Vår styrke er store og komplekse prosjekter. Hos oss får du mulighet til å sette ditt fotavtrykk og bli en spydspiss innenfor eiendomsutvikling i Norge.

Vår hovedaktivitet er kjøp av tomter og eiendommer og utvikling av disse til boliger og næringsprosjekter. Prosjektene utvikles alene eller i partnerskap med andre eiendomsutviklere. Vi har en sterk markedsposisjon i de største byene i Norge og Sverige. Veidekke Eiendom har 60 ansatte i Norge og omsatte for 2 milliarder i 2019.