Senior planrådgiver og ansvarlig søker – Oslo

Senior planrådgiver og ansvarlig søker – Oslo

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Senior planrådgiver og ansvarlig søker

Søknadsfrist: 17.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Roger Johansen Bjørvik
Telefon: 466 81 816


Senior planrådgiver og ansvarlig søker – Oslo

Er du en person som verdsetter en arbeidsplass som tar personlig utvikling på alvor, et selskap som legger til rette for at hver medarbeider får møtt sine ambisjoner, i tillegg til et fleksibelt arbeidsmiljø og en høy grad av trivsel hos de ansatte? Da er HRP det rette stedet for deg!

Hos oss blir du en del av et tverrfaglig arbeidsmiljø, med dyktige fagfolk og et godt samarbeidsklima. Vi har over 70 arkitekter, arealplanleggere og rådgivende ingeniører som i det daglige arbeider med faglige utfordringer sammen med eksterne oppdragsgivere og våre egne prosjekt- og prosjekteringsledere. Stor vekst de siste 3 årene har ført til at vi har flyttet inn i nye flotte lokaler i Nedre Slottsgate 13-15 i Oslo sentrum. Her sitter blant annet våre arealplanlegger som har lang erfaring fra alle fasene i ulike typer oppgaver, fra mulighetsstudie, områdealnalyser til utarbeidelse av reguleringsplaner, konsekvensutredninger og innspill til kommuneplaner.

Vi ser at rollen som ansvarlig søker blir mer etterspurt i markedet. Både med tanke på at regelverket blir mer omfattende og komplisert, samtidig som at myndighetene stiller høyere krav til dokumentasjon. I den sammenheng ser vi nå etter ansvarlig søkere, som kan være med å utvikle faget og kompetansen videre hos oss!

Vi ser også et behov for å styrke oss med en senior planrådgiver. Plan er et viktig fagområde som vi ønsker å satse på, utvikle videre og som vi har stor oppdragsmengde på.  Vi ser derfor etter en senior planrådgiver som ønsker å være med på å utvikle faget og kompetansen hos oss.

Hvem er vi?

De ansatte i selskapet bruker ord som: fleksibilitet, stolthet, problemløsning, innflytelse, åpenhet, ambisjoner og frihet, når de skal beskrive kulturen hos oss med et ord. Vi tror at disse faktorene sammen er hovedgrunnen til at vi gang på gang kommer på listen over Norges beste arbeidsplasser, gjennom Great Place to Work undersøkelser.

I HRP har alle et felles mål om å gå nye veier for å sikre de beste løsningene. Vi vet at veiene blir til ved å sette søkelys på faglig sterke team som kan jobbe med alle de ulike delene i et prosjekt, hvor vår ambisjon er å representere en kultur der møtet mellom vårt mangfold og våre oppdragsgivere skaper kvaliteter som ikke kan oppstå noe annet sted.

Vi vet at faglig sterke team blir til ved å legge til rette for at hver enkelt medarbeider får utviklet sin kompetanse etter sine ønsker.  Derfor har alle som jobber i HRP ekstremt stor påvirkningsmulighet og mulighet for å bidra med sin erfaring i prosjekter og internt.

Hvem er du?

Vi ser for oss at du har høyere utdannelse fra høyskole/universitet innen relevante fagretninger (arkitekt, arealplanlegger, mm) og er sulten på å utvikle deg videre. Du har god kjennskap til plan- og bygningsloven, samt tilgrensende regelverk.

Den rette personen for oss har jobbet med arbeid i tverrfaglige prosjektteam, med gode samarbeids- og kommunikasjonsferdigheter. Du har i tillegg god fremstillingsevne i norsk (både muntlig og skriftlig), noe som vil komme godt med både for dine kolleger, men også for dine kunder.

 • Du er proaktiv, løsningsorientert og nysgjerrig.
 • Du er kundeorientert og en god relasjonsbygger
 • Du er strukturert, ansvarsbevisst med god sans for detaljer
 • Du er selvstendig og resultatorientert
 • Du evner å se kundens behov, og bidra til mer-salg

Sentrale arbeidsoppgaver Planrådgiver:

 • Utredningsoppgaver, analyser og mulighetsstudier knyttet til arealplanlegging
 • Utarbeidelse av reguleringsplaner med tilhørende formelle plandokumenter
 • Utarbeidelse av konsekvensutredninger
 • Oppdragsledelse på alle typer arealplaner
 • Produksjon av illustrasjoner og grafisk fremstilling
 • Delta i utvikling av eget fagmiljø i organisasjonen
 • Bidra i Markeds- og tilbudsarbeid innenfor eget fagområde og i tverrfaglige team

Sentrale arbeidsoppgaver Ansvarlig Søker:

 • Ansvarlig søker for alle typer tiltak
 • Rådgivning
 • Oppdragsledelse
 • Delta som fagrådgiver i tverrfaglige prosjekteringsgrupper
 • Delta i utvikling av eget fagmiljø i organisasjonen

Kjenner du deg igjen i beskrivelsene og kunne tenke deg å utvikle videre vår avdeling som enten planrådgiver eller ansvarlig søker?

Ikke nøl med å ta kontakt!

I mellomtiden: sjekk oss ut på Hjemmesiden, Linkedin og Instagram