Senior Grunnerverver

Senior Grunnerverver

Arbeidsgiver: Bane Nor SF

Stillingstittel: Senior Grunnerverver

Søknadsfrist: 08.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Sindre Agdestein Haverstad

Telefon: 482 43 429


Senior Grunnerverver

Unike arbeidsoppgaver langs jernbanen for grunnerverver med bred erfaring!

I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli en del av et slagkraftig prosjektmiljø som har som mål å bli Norges ledende på planlegging og gjennomføring av infrastrukturprosjekter. Vår oppgave er blant annet å fornye og modernisere jernbanen slik at flere kan reise trygt og effektivt med tog. Nå kan du bli med på å skape fremtidens jernbane.Bli en del av et godt og sterkt fagmiljøI Oslo er vi en gjeng på 8 personer som dekker store deler av Østlandet, hvor vi på landsbasis tilhører et større fagmiljø på rundt 25 personer som vi treffer jevnlig. Vi er et dynamisk miljø hvor vi kompetansemessig fordeler oss fra nyutdannet til spesialist. Her er det en gyllen mulighet til å bidra med kompetanse og erfaring, men også å lære, blant en åpen gjeng hvor takhøyden er stor.

Hva vil du kunne få bryne deg på hos oss?Hos oss vil du få bryne deg på oppgaver i landlige – og litt bynære områder innenfor utbygging-, drift- og vedlikeholdsprosjekter. I vår Drift & Teknologi-divisjon jobber de blant annet med sikkerhetstiltak langs jernbanenettet. Av de åtte personene som jobber i Oslo, har tre av disse fulle dager med dette, og ønsker seg flere kollegaer. Du vil få jobbe med grunnervervsrelaterte oppgaver knyttet til siktsoner ved- og nedleggelse av planoverganger, sikringshogst langs spor og andre nødvendige tiltak langs jernbanen.

Hverdagen vil ha stor variasjon, både for eget fag, men også ved innblikk til andre fagområder. En grunnerverver i Bane NOR har ansvar for å gjennomføre grunnerverv i alle faser av et prosjekt, og med arbeidsoppgaver i Drift & Teknologi-divisjonen kommer du enda tidligere inn i påvirkning av løsninger enn hva man gjør i våre utbyggingsprosjekter.

Hva er viktig for deg?I Bane NOR kan vi tilby konkurransedyktig lønn, gode pensjons- og forsikringsordninger, ekstra betalt om du jobber overtid, sommer- og vintertid, flexitid, personalbillett på tog, betalt lunsjpause, og en generelt trygg arbeidsplass – for å nevne noe. I tillegg til dette tror vi at du som ansatt blir over lang tid når du får faglige og personlige utviklingsmuligheter, en god leder og arbeidskolleger, samt stor grad av frihet til å planlegge og gjennomføre egen arbeidshverdag.
Hva er viktig for oss?Vi håper du har:

  • høyere utdannelse innen eiendomsfag/jus eller tilsvarende
  • førerkort klasse B
  • en del år med bred erfaring som grunnerverver bak deg og har stolthet i arbeidet du utfører

Det er viktig for oss at du kan identifisere deg med våre verdier; åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. I tillegg ser vi etter deg som er god på samarbeid både internt og eksternt, og som behersker ulike typer mennesker i ulike situasjoner.

Er du i tvil? Send likevel en søknad eller ta kontakt for mer informasjon.

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Om arbeidsgiveren

Bane NOR har ansvaret for jernbaneinfrastrukturen i Norge. Vi realiserer samfunnets ønske om jernbanevekst og bidrar til et bærekraftig samfunn. Vi er et statsforetak med hovedkontor i Oslo og over 3000 ansatte i hele landet. I Bane NOR jobber vi for å forbedre og modernisere jernbanen, så flere kan reise effektivt og trygt med tog. Søk jobb hos oss og bli med på den viktige og historiske satsningen.