Senior Grunnerverver

Senior Grunnerverver

Arbeidsgiver: Bane Nor SF

Stillingstittel: Senior Grunnerverver

Søknadsfrist: 15.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Ingvild Kirkevik

Telefon: 480 51 753


Senior Grunnerverver

I Bane NORs Utbyggingsdivisjon kan du bli en del av et slagkraftig prosjektmiljø som har som mål å bli Norges ledende på planlegging og gjennomføring av store infrastrukturprosjekter. Vår oppgave er å fornye og modernisere jernbanen slik at flere kan reise trygt og effektivt med tog. Nå kan du bli med på å skape fremtidens jernbane.

Bli en del av et godt fagmiljø!Hos oss blir du en del av et team med faglig stolthet og god delingskultur. Vi har et uformelt miljø med dyktige kollegaer innenfor avdeling grunnerverv. På landsbasis er vi rundt 25 kolleger fordelt på tre seksjoner, hvor vi har lokalisert oss i Oslo, Trondheim, Hamar, Bergen og Drammen. For å møtes på tvers av seksjonene har vi jevnlige samlinger gjennom året. Vårt team på 7 medarbeidere i seksjon Sør/Vest sitter fordelt i Bergen og Drammen.

Hva vil du kunne få bryne deg på hos oss?Hos oss vil arbeidsdagene har stor variasjon, både for eget fag, men også gjennom arbeid på tvers av fag som er knyttet opp mot bygging, drift og vedlikehold av jernbanen. I porteføljen til Sør/Vest, som dekker et stort geografisk område, har vi prosjekter innenfor mange ulike faser, fra utredningsarbeider til utførelse. Vi jobber med nye utbyggingsprosjekter i tillegg til ulike prosjekter innenfor drift og vedlikehold på eksisterende jernbane. I de kommende årene vil blant annet Fellesprosjektet Arna-Stanghelle, Stokke-Sandefjord og nedleggelse av planoverganger være noen av oppdragene som skal løses innenfor seksjonen.

Som en del av vårt team vil du få ansvar for erverv av nødvendig grunn og rettigheter med tilhørende oppfølging ved gjennomføring av aktuelle prosjekter. Videre vil du bistå i estimeringsarbeider og annen utredning knyttet opp mot grunnervervsfaget, planbistand med mer.

Hva er viktig for deg?I tillegg til en arbeidsplass med faglig dyktige kolleger, kan vi i Bane NOR tilby deg goder som vi anser som sentrale i et godt arbeidsforhold;

  • fleksitidsordning, personalbillett på tog, konkurransedyktig lønn, gode pensjons – og forsikringsordninger
  • selvfølgelig ekstra betalt om du jobber overtid
  • sommer – og vintertid, med betalt lunsjpause
  • gode permisjonsordninger og en trygg arbeidsplass

Samtidig vil vi legge til rette for faglige og personlige utviklingsmuligheter, og du vil oppleve stor mulighet til å planlegge og gjennomføre egen arbeidshverdag.

Fortsatt interessert i å jobbe med grunnerverv hos oss?
Vi ser for oss at du har;

  • høyere utdannelse innen eiendomsfag/jus eller tilsvarende
  • førerkort klasse B
  • erfaring med å jobbe som grunnerverver

Det er viktig for oss at du kan identifisere deg med våre verdier; åpen, respektfull, engasjert og nytenkende. I tillegg tror vi sjansene for å trives og lykkes er større dersom du har gode samarbeidsevner og behersker godt forskjellige typer mennesker i ulike situasjoner.

Høres dette ut som deg? Ta gjerne kontakt dersom du lurer på noe!

Vi har også åpent for ulike lokasjoner innenfor seksjonen, så informer gjerne om du ønsker deg til kontoret i Drammen eller Bergen.

Bane NOR samarbeider med Semac som er en ekstern leverandør om bakgrunnssjekk av aktuelle kandidater. Bakgrunnssjekken utføres etter samtykke fra deg som søker og innebærer at vi verifiserer CV og annen søknadsdokumentasjon i forbindelse med ansettelsen.

Om arbeidsgiveren

Bane NOR har ansvaret for jernbaneinfrastrukturen i Norge. Vi realiserer samfunnets ønske om jernbanevekst og bidrar til et bærekraftig samfunn. Vi er et statsforetak med hovedkontor i Oslo og over 3000 ansatte i hele landet. I Bane NOR jobber vi for å forbedre og modernisere jernbanen, så flere kan reise effektivt og trygt med tog. Søk jobb hos oss og bli med på den viktige og historiske satsningen.