Senior forretningsutvikler

Senior forretningsutvikler

Arbeidsgiver: Entra ASA

Stillingstittel: Senior forretningsutvikler

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?

TEFT, Rådgiver Victor Sanchez Barrera – 995 31 313


Senior forretningsutvikler

Vil du være med å skape fremtidens kontorbygg? Vi søker senior forretningsutvikler!

Entra har en visjon om at Entrabygg skal være der de mest fornøyde menneskene jobber. Med denne visjonen flyttes kundefokuset helt ut mot sluttbruker, de ca. 40.000 menneskene som jobber i våre bygg. Rollen vil være sentral med tanke på å etablere et sluttbrukerfokus i organisasjonen, og etablere en kundesentrisk tilnærming til utvikling av smarte, digitale løsninger og støttefunksjoner.

Entra søker en senior forretningsutvikler med kompetanse innenfor digitalisering, innovasjon, utvikling av nye tjenester og/eller smarte bygg. Stillingen inngår i ledergruppen i avdelingen Digitalisering og forretningsutvikling som består av ledere for digitalisering, teknologi og fagstøtte, samt innkjøp. Stillingen vil ha nedslagsfelt på tvers av organisasjonens verdikjede.

Stillingen rapporterer til direktør for digitalisering og forretningsutvikling.

Vi ønsker også at du skal bidra til å videreutvikle en kundesentrisk innovasjonskultur i selskapet, samt utvikle innovative tjenester for Entra sine kunder og brukere og nye løsninger for smarte bygg, fornybar energi og energilagring. Vi ser etter deg som kan fungere som prosjektleder i en rekke digitaliseringsinitiativer og prosjekter, og som er god på å igangsette, implementere og evaluerer prosjektene. Sentrale arbeidsoppgaver blir å identifisere og sørge for å implementere mulige nye inntektsstrømmer og forretningsmodeller for Entra. Hos oss vil du drive forretningsutviklingsprosjekter innenfor alle faser i innovasjonsprosess, fra idéunnfangelse til realiserte mål, etablere gode prosesser for samspill i prosjekter, samt utrede nye partnerskap og samarbeid, og delta i konkrete anskaffelsesprosesser. Vi ønsker videre at du bidrar til prosessutvikling innenfor metodikk, og jobber med kompetanseheving i organisasjonen.

 

Kvalifikasjoner:

 • Mastergrad eller tilsvarende. Relevant erfaring kan kompensere for manglende formell kompetanse
 • Ønskelig med erfaring med rådgiving- eller prosjektledelse innenfor digitalisering, tjenesteutvikling el. Gjerne dokumentert prosjektlederkompetanse, samt god kjennskap til ulike prosjekt- og digitalutviklingsmetoder
 • God forståelse for de muligheter og utfordringer virksomheter står overfor i forbindelse med digitalisering og ny teknologi
 • Ønskelig med erfaring fra anskaffelsesprosesser og samarbeid med partnere og leverandører
 • Ha god muntlig formidlingsevne og god skriftlig fremstillingsevne – flytende norsk er et krav

 

Personlige egenskaper:

 • Resultatorientering

Du må ha en tydelig motivasjon, være handlingsorientert med stor gjennomføringsevne. Du er både en igangsetter og du evner å drive prosjekter fremover. Du tar naturlig eierskap til prosesser som du er involvert i og sikrer vellykket gjennomføring. Du har gode referanser og resultater på dette fra tidligere prosjekter du har vært en del av.

 • Kommersiell forståelse og forretningsorientering

Du bør ha/eller kunne tilegne deg forståelse for vår bransje og verdidriverne for våre kunder, brukere og vår virksomhet. Du har opparbeidet deg høy grad av forretningsforståelse gjennom dine tidligere roller. Du bør ha erfaring med å jobbe med tverrfaglige problemstillinger. Du har kommersiell teft og har kanskje jobbet med tyngre strategiske prosesser og forretningsutvikling.

 • Proaktiv og løsningsorientert

Kontinuerlig forbedring og optimalisering av Entras posisjon står høyt på dagsordenen. Du må derfor være en proaktiv sparringspartner, åpen for forandring og være bidragsyter til å gjennomføre endringsprosesser.

 • Evne til å bygge gode relasjoner internt og eksternt

Du har gode kommunikasjonsegenskaper internt og eksternt, og er en god relasjonsbygger. Du er god til å lytte og sette deg inn i de utfordringene som våre ansatte, kunder og brukere opplever. Du er gjerne uhøytidelig i din væremåte.

 • Må kunne indentifisere seg med og etterleve Entras verdier

Entra tilbyr:

 • Et stort mandat rundt det å skape morgendagens brukeropplevelse og digitale løsninger hos Norges fremste eiendomsaktør
 • Inkluderende kollegaer i et sterkt faglig miljø, med mulighet for kompetanseheving i et fremtidsrettet selskap som er miljøledende og best på kundeopplevd kvalitet
 • Gode personlige og faglige utviklingsmuligheter
 • En god arbeidsplass. Entras medarbeidere har en arbeidsglede på nivå med de aller beste arbeidsplasser i Norge og scorer langt over landsgjennomsnitt på Enovas årlige referansemåling GELx 2017.
 • Sosialt miljø med muligheter for trening, turer og andre aktiviteter
 • Konkurransedyktig lønn og gode betingelser i form av aksjespareprogram, pensjonsordning og forsikringer
 • Flotte, innbydende lokaler sentralt ved Oslo S

 

Entras verdier er: Tett på, nyskapende, ansvarlig og «Ett lag». Verdiene representerer selve drivkraften i Entra. De motiverer til å levere gode resultater og veileder hvordan vi jobber med kunder, leverandører og hverandre. Verdiene skal være i daglig bruk og gi oss retning når vi skal ta beslutninger.

Vi ønsker folk med tverrfaglige hoder. Vi tror på kreativ frihet, personlig utvikling og muligheten til å påvirke egen arbeidsdag. Det er din innsikt, dine evner og din vurdering, i samarbeid med organisasjonen og samarbeidspartnere, som skaper resultater.

For ytterligere informasjon kan du ta kontakt med Victor i Teft. Søknad sendes via lenken i annonsen og søknadsfrist er 11. mars.

Om arbeidsgiveren

Entra ASA er et av Norges ledende eiendomsselskaper. Forretningsideen er å utvikle, leie ut og forvalte attraktive og miljøledende lokaler, samt utøve aktiv porteføljeforvaltning med kjøp og salg av eiendommer. Selskapet eier, forvalter og utvikler cirka 1,3 millioner kvadratmeter, fordelt på 92 bygg. Markedsverdien av eiendomsporteføljen er ca. 45 milliarder kroner.

FINN-kode  142306192