Salgsansvarlig Kontorhotell

Salgsansvarlig Kontorhotell

Arbeidsgiver: Braathen Eiendom

Stillingstittel: Salgsansvarlig Kontorhotell

Søknadsfrist: 23.06.2019


Spørsmål om stillingen?

HARMARK Executive Search:

 • Rådgiver/Partner Philippe Caillé – 900 71 965
 • Rådgiver research og analyse Marit Midthaug 901 11 403


Salgsansvarlig Kontorhotell

I forbindelse med utviklingen av Braathens nye kontorhotell-konsept søker vi nå en profesjonell og dedikert Salgsansvarlig. Braathen Eiendom har per dags dato en eiendomsmasse på cirka 130 000 kvm., fordelt på fem store profilbygg i Oslo – deriblant tre av høyhusene i Barcode.Braathen Eiendom står foran en storsatsning i kontorhotell-segmentet.

Selskapet har fokus på kvalitet i alle ledd, herunder design, materialbruk, kundepleie, miljømessig drift og foredling av egne eiendommer, som få andre eiendomsbesittere kan unne seg. Kontorhotell-konseptet som er under utvikling vil heller ikke være noe unntak.

I dag tilbyr Braathen Eiendom leie av et high-end kontorhotell i Haakons VIIs Gate 2 – de tilbudte kontorene er av høy standard, med stor grad av fleksibilitet og et fullservice-tilbud til leietaker.

Fra 1. oktober 2019 vil Braathen Eiendom utvide konseptet ved å overta kontorhotellet House of Business har drevet i Braathens eiendom Dronning Eufemias gate 16, og fra årsskiftet 2020/2021 vil det bli etablert ytterligere kontorhotell-arealer i det nyrenoverte bygget Dronning Eufemias gate 8.

Volumet skal utvides i løpet av kommende år. Vi ønsker en Salgsansvarlig som vil bidra til denne veksten.


OM STILLINGEN

Målet med stillingen som Salgsansvarlig er å videreutvikle Braathen sin posisjon i kontorhotell-markedet. Vedkommende vil være ansvarlig for innsalg og utleie av kontorhotelltilbudet, herunder budsjettansvar.

Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver

Stillingen vil få et bredt spekter av arbeidsoppgaver, blant annet:

 • Analysere, segmentere og prioritere markedet, både når det gjelder eksisterende kunder og markedet forøvrig
 • Bygge opp en fremoverlent markedsstrategi og -plan i samarbeid med Utleiesjef, herunder tydeliggjøre salgsbudskapet for markedets ledende produkt og formidle dette i riktige kanaler
 • Identifisere prioriterte segmenter og kunder både blant eksisterende og potensielle kunder
 • Følge opp og utvikle/ reforhandle prioriterte eksisterende kunder
 • Drive aktivt innsalg overfor potensielle kunder (møtebooking og oppsøkende salg)
 • Utarbeidelse av tilbud

 

Stillingen er nyopprettet og rapporterer til Utleiesjef.

KANDIDATPROFIL 

Aktuelle kandidater har trolig en økonomisk utdannelse på høyskole-/universitetsnivå, men relevant erfaring kombinert med gode resultater kan kompensere for manglende utdanning.

Fra tidligere har rett kandidat gjerne erfaring med brorparten av arbeidsoppgavene skissert ovenfor, og har ideelt sett jobbet med utleie av kontorhotell, coworking-arealer eller lignende tidligere. Erfaring med utleie av «vanlige» kontorlokaler eller salgsroller innen Facility Management, konferansefasiliteter eller lignende kan også være aktuelt.

Vi ser derfor etter en offensiv og kommersiell salgsansvarlig som har sin styrke i kundedialog og -kontakt. Vi ser først og fremst etter en operativ salgsressurs, med god økonomi- og forretningsforståelse. Rett vedkommende er utadvendt, positiv og en tillitsskapende relasjonsbygger. Videre må vedkommende være selvgående, effektiv, resultatorientert og målrettet – med et oppriktig ønske å bli en viktig drivkraft i videreutviklingen av Braathen Eiendom.


Braathen Eiendom tilbyr:

 • En mulighet til å være med på å endre eiendomsbransjen gjennom å delta i konseptualisering og realisering av et unikt konsept
 • En spennende stilling med utviklingspotensial og påvirkningsmuligher
 • Fremtidsrettede eiendommer
 • Et selskap med langsiktig perspektiv og ryggrad/ muskler til å gjennomføre anbefalte tiltak
 • Et godt og trivelig arbeidsmiljø
 • Konkurransedyktige betingelser

 

Ved spørsmål om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i Hartmark Executive Search, Philippe Caillé, tlf. 900 71 965 eller Mari Midthaug, tlf. 901 11 403. Søknadsfrist er 23. juni.

Om arbeidsgiveren

Braathen Eiendom har eksistert i 60 år. Historien om oss er en historie om å ta vare på leietakere.

Historien om oss er også en historie om hvordan Oslo har vokst frem. Vi har fått være med på å prege hovedstaden, og den har fått prege oss. Hele tiden har vi hatt som mål å tilby den beste kundeservice for våre leietakere.

Med en eiendomsportefølje bestående av kun fem store profilbygg i Oslo, deriblant tre av høyhusene i Barcode i Bjørvika, kan Braathen Eiendom tillate seg et fokus på miljømessig drift og foredling av egne eiendommer som få andre eiendomsbesittere kan unne seg. Vårt mål er å gi kunden flyt.

Dette er En annen standard.