Saksbehandler

Saksbehandler

Arbeidsgiver: OBOS

Stillingstittel: Saksbehandler

Søknadsfrist: 08.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Marianne Torjussen

Stilling: Teamleder

Telefon: 932 46 391


Saksbehandler

Eierskifte er en sentral og viktig avdeling i OBOS og består i dag av 20 ansatte fordelt på to team. Avdelingen håndterer saksbehandling innen eierskifter, bruksoverlating, utleieboliger og meglerforespørsler. Vårt mål er å være ledende innenfor eierskifterelaterte oppgaver som forretningsfører i Norge!

Vi har stort fokus på digitalisering og kundevennlige løsninger. Vi vektlegger mangfold og likestilling og bestreber et inkluderende og godt arbeidsmiljø. Nå ser vi etter en ny kollega som skal styrke vår avdeling og være en viktig bidragyter for å nå våre mål. Er det deg?

Noe av det fineste med å jobbe hos oss må være alle de gode kollegaene. Du vil få kollegaer som er åpne, inkluderende, morsomme og ikke minst har høy faglig kompetanse innen vårt fagfelt. Det tror vi passer deg bra.

Arbeidssted er på Oslo K i Kværnerbyen før vi flytter til Ulven og Construction City i 2025.

Arbeidsoppgaver:

  • Oppgi og kvalitetssikre boliginformasjon til eiendomsmeglere og boligselgere
  • Gjennomføre ulike eierskifteoppgaver og dokumentbehandling i vår portefølje bestående av borettslag, sameier og boligaksjeselskaper
  • Kontakt med takstmenn, banker, finansinstitusjoner, boligselskapenes beboere og styrer via e-post og
    telefon

Dine kvalifikasjoner:

  • Minimum fullført videregående skole
  • Minimum 2 års relevant erfaring med kontorarbeid / administrative oppgaver
  • Bakgrunn innen eiendomsmegling/eiendomsforvaltning/boligadministrasjon er et pluss
  • Du har en god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Du er glad i nye digitale verktøy og lærer de raskt

Dine personlige egenskaper:

For og lykkes og trives i rollen som Saksbehandler hos oss må du være en som får energi av en hektisk og variert hverdag hvor du jobber med flere parallelle oppgaver samtidig. Du evner å ha god struktur og og kontinuerlig tilpasse og prioritere og du har øye for detaljer som gjør at du leverer med kvalitet. Med din store arbeidskapasitet og ditt engasjement bidrar du inn i teamet for å nå teamets mål. Dine gode kommunikasjonsferdigheter gjør relasjonen til dine kolleger og kunder ekstra god og det motiverer deg. Å yte utpreget kundeservice er nemlig noe som ligger deg naturlig.

Om arbeidsgiveren

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 535 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS har over 2700 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.