Revisor i Arendal

Revisor i Arendal

Arbeidsgiver: RSM Norge AS

Stillingstittel: Revisor

Søknadsfrist:


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Elisabeth Vale Opdal
Stillingstittel: Senior HR Manager
Telefon: 470 25 453

Kontaktperson: Eirik Halvorsen
Stillingstittel: Partner
Telefon: 951 20 473


Revisor i Arendal

RSM har på kort tid blitt en av markedslederne innen revisjon og rådgivning på Sørlandet. Vi er store nok til at du får en interessant karriere og mulighet til å jobbe med komplekse oppdrag for velrenommerte kunder. Vi er også små nok til at den enkelte medarbeider betyr noe, og du blir lett kjent med alle kollegaene dine.

Vi tror på det å gi tidlig ansvar og mange muligheter, derfor vil du oppleve stor variasjon i type kunder og bransjer i hverdagen hos oss. For å lykkes i vår arbeidshverdag tror vi du kommuniserer og samarbeider godt, og at du evner å skape begeistring sammen med kunder og kollegaer.

Vi er over 50 ansatte i Agder, og har behov for å styrke laget ytterligere med noen gode kollegaer. Vi er både interessert i deg som er nyutdannet og du som har erfaring.

KOMPETANSE

Vi søker deg med høyere økonomisk utdanning, sterkt faglig engasjement og god analytisk forståelse. Videre ser vi etter deg som har noen års relevant erfaring fra for eksempel regnskap, revisjon eller andre økonomiske stillinger, men vi ser også etter deg som blir ferdig med studiene til sommeren og snart skal ut i arbeidslivet. Vi tror du har god teknologisk forståelse og kompetanse slik at du kan være med på å bidra til at RSM også i fremtiden kan være relevant for våre kunder.

Du trives i dialog med kunden og demonstrerer solid forretningsforståelse. For å trives i RSM tror vi du har en utpreget stå-på-vilje, er lett å engasjere, jobber systematisk, og bidrar aktivt med å gjøre deg selv og dine kollegaer gode. Du må beherske norsk skriftlig og muntlig på en god måte.

HVERDAGEN HOS OSS

Gode kundeopplevelser innen finansiell revisjon og rådgivningstjenester er hva vi lever av. Vi jobber i tett samarbeid med våre mange kunder, som er i kjernen av norsk næringsliv.

I et akkurat passe stort selskap får du samme faglige utfordringer som i store virksomheter, bare med akkurat passe kort vei til beslutningene. Du får jobbe i et passe stort miljø, i passe store team og med nærhet både til kunden og partneren.

Hvis dette høres ut som deg eller noen du kjenner, ikke nøl med å ta kontakt. Alle henvendelser behandles konfidensielt.

Om arbeidsgiveren

RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for kjernen av norsk næringsliv.

Vi er også akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på.

Hva kan du forvente av oss?
Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne.

I RSM går vi på jobb for å skape gode kundeopplevelser. Vi jobber mye med andre passe store virksomheter, og får på den måten et nært forhold til kundens faktiske drift.

En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.

Tidlig i karrieren får du ansvar og muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. Senere kan du gjerne spesialisere deg innenfor det området du trives best med. Som tidligere generalist blir man ofte en bedre spesialist.

RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår.

Vi er stolte av å være en attraktiv arbeidsplass
Medarbeidere som trives presterer bedre. Så enkelt, og så vanskelig er det. RSM jobber kontinuerlig med å kartlegge hvordan våre medarbeidere har det på jobb, og hva vi som arbeidsgiver kan gjøre for å bedre kultur og arbeidsmiljø. Great Place to Work er et av virkemidlene vi bruker i dette arbeidet.

I 2023 har vi blitt Great Place to Work-sertifisert, og vi er også på 9. plass på listen over Norges beste arbeidsplasser i kategorien 200-499 medarbeidere. Det er skikkelig stas!