Regnskapsmedarbeider

Regnskapsmedarbeider

Arbeidsgiver: RSM Norge

Stillingstittel: Regnskapsmedarbeider

Søknadsfrist: 15.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Elisabeth Vale Opdal

Stillingstittel: HR Manager

Mobil: 470 25 453


Regnskapsmedarbeider

Vi ønsker oss en teknologiinteressert regnskapsmedarbeider som synes bokføring er gøy, men som også har lyst til å utnytte teknologi til å gjøre regnskapsfunksjonen mer effektiv. Har du noen års erfaring med regnskap, og er interessert i digitalisering? I så fall bør du lese videre!

KOMPETANSE

Vi søker deg som har en utdannelse innen økonomi, og har minst et par års erfaring med regnskap og bokføring. Du synes regnskap er gøy, og har et ønske om å jobbe i et mindre team med regnskap fra A-Å. Du har god systemforståelse, spesielt regnskapssystem, og når vi sier xlookup, sier du Excel.

Du er en god kollega med gode samarbeidsevner. Du er nøyaktig og strukturert i ditt arbeid, og syntes skjæringspunktet mellom IT og økonomi er spennende. Siden du er nysgjerrig, syntes du det er spennende å benytte digitale verktøy for å forenkle prosesser og fremstille informasjon på en forståelig måte.

Ved siden av bokføring består stillingen av disse oppgavene:

  • Fakturering og oppfølging av fordringer
  • Avstemminger
  • Månedsavslutning
  • Årsavslutning

Vi håper også at du kan bistå med:

  • Vurdering av faglige problemstillinger innenfor regnskap, skatt og avgift
  • Utarbeidelse av årsregnskap og skattemelding
  • Backup på lønn
  • Rapportering
  • Automatisering

Høres dette ut som deg eller noen du kjenner? I så fall håper vi du tar kontakt.

Om arbeidsgiveren

Hvem er RSM?
RSM er det mellomstore revisjonsselskapet, og vår ambisjon er å være Norges ledende revisjons- og rådgivningsselskap for små og mellomstore virksomheter.

Vi er også akkurat passe store. Vi er nemlig store nok til å få spennende og prestisjetunge kunder med komplekse oppgaver, store nok til å ha egen europeisk fotballturnering, og små nok til å skape et fellesskap der alle kjenner alle og hvor individer blir tatt vare på.

Hva kan du forvente av oss?
Vi ønsker at alle våre ansatte skal få utfordringer og prestere på et høyt nivå, samtidig som det er balanse mellom jobb og privatliv. Hos oss jobber vi i team og i tett samarbeid med partnerne.

I RSM går vi på jobb for å skape gode kundeopplevelser. Vi jobber mye med andre passe store virksomheter, og får på den måten et nært forhold til kundens faktiske drift.

En av våre mest typiske egenskaper er samholdet. RSM kjennetegnes i stor grad av lagånd og samarbeid mellom kollegaer. Ansatte har et genuint ønske om at andre skal lykkes – og ser ikke på karriereutvikling som et nullsumspill.

Tidlig i karrieren får du ansvar og muligheten til å jobbe med et bredt spekter av oppgaver. Senere kan du gjerne spesialisere deg innenfor det området du trives best med. Som tidligere generalist blir man ofte en bedre spesialist.

RSM tilbyr ikke jobber, vi tilbyr karrierer. Vår filosofi er at hvis du bringer kompetanse, motivasjon og innsats, sørger vi for gode vekstvilkår.

Vi er stolte av å være en av Norges Beste Arbeidsplasser
Vi er for tredje år på rad ikke bare sertifisert av «Great Place to Work», men også med på listen over Norges Beste Arbeidsplasser i kategorien 50-199 medarbeidere. Prisen oppleves som en hyggelig anerkjennelse, men det viktigste med deltakelsen er likevel å fange opp hvordan den enkelte har det på jobb og derunder få konkrete innspill til hva RSM som arbeidsgiver kan gjøre bedre.