Regnskapsmedarbeider

Regnskapsmedarbeider

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Avdelingsleder

Søknadsfrist: 21.07.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Ellen Gurholt Haaland

Stillingstittel: Avdelingsleder Administrasjon – Regnskap

Telefon: 91 33 50 64


Regnskapsmedarbeider

Vil du bli en del av teamet på regnskap?

Vi i HRP ser etter en dyktig, målrettet person som jobber nøyaktig og strukturert, og som har erfaring og interesse for regnskapsfaget.

Firmabeskrivelse: HRP er en landsdekkende kompetansebedrift innen by og samfunnsutvikling. Vår visjon er perfekt bruk av samfunnets ressurser. For å treffe de riktige beslutninger, før, under og etter et prosjekt, har vi i dag et svært bredt sammensatt og høyt kompetent fagmiljø, sammensatt av ingeniører, samfunnsøkonomer, bygningsøkonomer, grunnerververe, miljørådgivere, jurister, sikkerhetsrådgivere, arkitekter og planleggere.

 

Stillingsoversikt: Vi ser etter en person som trives med å yte god service, da rollen krever samarbeid på tvers av alle våre avdelinger. Du trives med en operativ rolle innen regnskap og er god på å levere innenfor frister. Du er glad i tall og mennesker, og vi ser på det som en fordel om du i tillegg har erfaring med administrative arbeidsoppgaver. I denne rollen vil du blant annet ha ansvar for oppfølginger av egne koststeder, noe som vil føre til mye eierskap til egne prosesser og oppgaver.

Vi ser for oss at du har bachelor i økonomi samt 3-5 års erfaring innen regnskap. Du håndterer Office-programmer, andre relevante systemer og har god kompetanse innen Excel. Du elsker tall og trives med å jobbe både selvstendig og i team med dine kolleger!

Typiske oppgaver:• Kontroll og bokføring av inngående fakturaer• Utfakturering til selskapets kunder• Bokføring av bilag, remittering og andre regnskapsoppgaver• Besvare henvendelser fra kunder og leverandører• Være støttefunksjon for avdelingsledere og andre ansatte på tvers av HRP• Avstemminger i forbindelse med måneds- og årsavslutning• Bidra i arbeidet med å utvikle gode rutiner i regnskapsavdelingen

Hva vi tilbyr: Hos oss vil du få muligheten til å jobbe med mange spennende oppgaver, og ingen dager er helt like. Du vil ha kolleger som ønsker å spille på lag med deg, og som til daglig jobber med oppgaver knyttet til regnskap.

Regnskapsavdelingen består i dag av 4 dyktige medarbeidere som utgjør regnskapsfunksjonen for HRP i Oslo og for alle selskapets avdelinger på tvers av Norge. Som regnskapsmedarbeider hos oss vil du spille en sentral rolle i å sikre at avdelingen er i stand til å levere økonomisk informasjon til resten av selskapet innenfor avtalte frister.

Andre goder:• Selvstendige og utfordrende arbeidsoppgaver• Fine kontorlokaler med sentral beliggenhet midt på Barcode • En varm og imøtekommende gjeng med kultur for å gjøre mye sosialt sammen• Stor tillit fra leder og nærmeste kolleger, som igjen gir hver enkelt mye ansvar• Konkurransedyktige betingelser og gode ordninger (pensjon, forsikring, osv.)• Fleksible arbeidstidsordninger• Karriere- og utviklingsmuligheter i et landsdekkende selskap

Høres dette interessant ut?

Send inn din søknad, så kan vi møtes og bli bedre kjent!

Med vennlig hilsen,

Ellen Haaland/ Avdelingsleder Administrasjon – Regnskap

+47 91 33 50 64

Om arbeidsgiveren

HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.

HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til mer nærmere 500 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.