Regnskapsfører

Regnskapsfører

Arbeidsgiver: Selvaag Bolig ASA

Stillingstittel: Regnskapsfører

Søknadsfrist: 08.09.2021


Spørsmål om stillingen?

Spørsmål vedrørende stillingen bes rettet til Bjørg Fjell Rekruttering ved Karen Ingemundsen, ki@bjorgfjell.no / tlf. 470 93 700


Regnskapsfører

Selvaag Bolig ASA er et børsnotert boligutviklingsselskap som styrer hele verdikjeden fra kjøp av tomt til salg av nøkkelferdige boliger. I 70 år har vi brutt grenser og satt standarder for boligbygging i Norge, og over 100 000 nordmenn bor i dag i Selvaag-boliger. Våre regnskapsførere er delaktig i hele prosessen og fører regnskapet for om lag 100 eiendomsselskap. Økonomiavdelingen søker nå etter en ny regnskapsfører som vil være med på reisen videre. Drømmer du om å føre regnskapet for en egen kundeportefølje innen eiendom? Da håper vi at du leser videre!

Arbeidsoppgaver
Som regnskapsfører hos oss vil du få en dynamisk hverdag med regnskapsføring fra A til Å, inkludert årsoppgjør og ligningspapirer. Du vil få eierskap til din portefølje da du følger dine selskap gjennom hele prosessen – helt fra etablering av selskapet/prosjektet og til overlevering av boligene. Du vil blant annet få ansvaret for:

 • Regnskapsførsel for egne selskap i Unit4
 • MVA, avstemming og rapportering
 • Kontoavstemminger
 • Utarbeidelse av årsregnskap og ligningspapirer i Maestro
 • Samarbeid med controller i forbindelse med oppfølging av prosjekter

Hvem er du?
Vi søker deg som har god og bred kompetanse innen regnskapsføring, gjerne 5 års erfaring eller mer. Det er en fordel om du er autorisert regnskapsfører, eller har et ønske om å bli det, men det er ikke et krav. Det viktigste er at du er faglig sterk innen regnskap A til Å, skatt og avgift. Du er opptatt av å holde deg oppdatert på relevante lover og regler, og du motiveres av å jobbe med regnskapsførsel for din kundeportefølje.

Som regnskapsfører hos oss vil du følge dine selskap gjennom hele boligutviklingsprosessen. Det er derfor viktig at du er interessert i og evner å se helheten av regnskapet. Du kommuniserer godt på tvers av avdelinger, i tillegg til at du er proaktiv og flink til å prioritere hva som haster i en hektisk hverdag.

Vi i Selvaag Bolig er opptatt av lagånd og et godt samarbeid. Vi jobber sammen og hjelper hverandre for å oppnå de beste resultatene. Som regnskapsfører hos oss vil du få en selvstendig rolle, men vi er også opptatt av å ha et team som hjelper hverandre – både faglig og i perioder der det er mye å gjøre. For deg er ingen oppgave for liten eller for stor.

Vi tilbyr

 • Et sterkt faglig og godt miljø med flinke og engasjerte medarbeidere – Vi er sertifisert som en «Great Place To Work» av Great Place to Work Institute
 • Moderne lokaler sentralt på Ullern i Oslo
 • Parkering og gode kollektivforbindelser
 • Gode pensjons- og forsikringsordninger, inkludert privat helseforsikring
 • Subsidiert medlemskap på Ullern Trening
 • Sosiale arrangementer, sosiale- og sportslige tilbud og firmahytte
 • Konkurransedyktige betingelser