Regnskapsfører

Regnskapsfører

Arbeidsgiver: OBOS

Stillingstittel: Regnskapsfører

Søknadsfrist: 08.01.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Kine Chaparian-Ludvigsen – Forvaltningssjef

Telefon: 948 47 122


Regnskapsfører

OBOS Eiendomsforvaltning søker etter en engasjert og dedikert regnskapskonsulent til vårt kontor i Fredrikstad.

Regnskapsavdelingen består av 75 regnskapskonsulenter hvorav 8 er lokalisert i Fredrikstad. Hver dag sørger vi for regnskapsførsel og økonomisk styring av boligselskapene våre. Vi er kjent for å være hardtarbeidende, kompetente og ikke minst engasjerte. Vi har rett og slett lidenskap for regnskapsføring. Det tror vi du også har!

For å møte kundens behov, jobber vi kontinuerlig med å forbedre oss, og er stadig på jakt etter innspill til hvordan vi kan få enda flere sømløse prosesser. Det er en stor fordel om du ikke blir skremt av ordet digitalisering og at du er uredd i møtet med teknologiske løsninger og systemer. Kanskje har du vært med på et systemskifte eller kan komme med dine erfaring fra andre løsninger enn det vi har i dag?

For å trives og gjøre en god jobb i denne rollen er det helt avgjørende at du er glad i å samarbeide og er opptatt av å skape gode kundeopplevelser, hver dag, både internt og eksternt.

Arbeidsoppgaver:

 • Regnskapsførsel og økonomisk rådgivning for boligselskap
 • Ansvar for kundeportefølje – alene og i team
 • Årsoppgjør og rapportering gjennom året
 • Bidra til høy grad av kundetilfredshet, både for egne og øvrige kunder i OBOS Eiendomsforvaltning
 • Bistå selskapene med løpende økonomistyring
 • Veilede og gi råd om regnskap til kunder
 • Avviksbehandling av automatiserte prosesser
 • Avdekke og komme med innspill til digitalisering og effektivisering av prosesser
 • Sikre faglig kvalitet

Dine kvalifikasjoner:

 • Ønskelig med Økonomisk utdannelse
 • God IT kompetanse-du setter deg raskt inn i nye digitale verktøy
 • Arbeidserfaring innen regnskap er ønskelig, men ikke et krav
 • Flytende skriftlig og muntlig norsk
 • Nyutdannede med god regnskapsfaglig kompetanse oppfordres til å søke

Dine personlige egenskaper:

Du motiveres av å lære og dele kunnskap med andre og jobber strukturert og systematisk. Du er rett og slett kjent for å ha orden i «sysakene». Dine kolleger vil beskrive deg som ansvarsfull og pliktoppfyllende, og som en person som er en sosial og faglig bidragsyter inn i teamet. Vi tror dine tidligere ledere vil bekrefte at du jobber selvstendig, har høy gjennomføringsevne og ingen utfordringer med å forholde deg til tidsfrister. Du er også proaktiv og tar initiativ, er serviceorientert av natur og vil sørge for at kundetilfredsheten er optimal til enhver tid.

Om arbeidsgiveren

OBOS er en av de største boligbyggerne i Norge og Sverige, og er den største i Norge. Vi eies av våre over 530 000 medlemmer, og overskuddet beholdes i virksomheten og benyttes til å oppfylle formålet, som er å tilby medlemmene bolig. Helt siden 1929 har vi skaffet våre medlemmer bolig, samt forvaltet disse på en trygg måte.

OBOS har over 2700 ansatte og driver utvikling, produksjon og salg av eiendom og bolig. Vi har i tillegg virksomhet innenfor eiendomsforvaltning, rådgivning, digitale tjenester, bankvirksomhet, eiendomsmegling, næringseiendom, samt aksjeinvesteringer innenfor sektorene bygg, eiendom og anlegg. OBOS skal bidra til et mer bærekraftig samfunn. Medlemmene har besluttet at inntil 10 prosent av overskuddet etter skatt skal benyttes til samfunnsnyttige tiltak. Hovedkontoret er i Oslo.