Regionsdirektør i Molde

Regionsdirektør i Molde

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Regionsdirektør

Søknadsfrist: 22.11.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Jan Arild Kingswick
Stillingstittel: Administrerende direktør
Telefon: 975 15 361


Regionsdirektør i Molde

Om Oss

HRP er et ledende konsulentselskap med spesialiserte tjenester innen by- og samfunnsutvikling. Grunnlagt i 2005 med bare tre enkeltpersoner og en PC, fokuserte vi opprinnelig på prosjekt- og byggeledelse. Atten år senere har vi vokst til et team på 520 fagpersoner innen 12 fagområder over 8 geografiske regioner. Vår årlige omsetning øker hvert år og ligger i dag på rundt 700 millioner.

Vår Visjon

HRP drives av en visjon om perfekt utnyttelse av samfunnets ressurser. Forestill deg en verden med null sløsing, null negative avvik, 100% bærekraft og 100% måloppnåelse. Denne visjonen guider oss i vårt virke, og sikrer at vi levere de beste beslutningsgrunnlag for våre kunder. I tillegg sier vi det vi mener, og gjør det vi sier. Selv om vi kanskje aldri når visjonen fullt ut, er vår rolle å sikre riktig beslutning!

Rollen vi tilbyr

Som Regiondirektør for Møre og Romsdal vil du lede en av HRP sine åtte regioner. Vi har ambisiøse mål og søker en person som i nært samarbeid med HRP sin nasjonale organisasjon besitter de kvaliteter som gjør deg til en trygg, strategisk og kommersiell leder. Din oppgave er å bidra med å videreutvikle vår kultur, og til å styrke HRP som en kompetansebedrift innen by- og samfunnsutvikling i din region.

Viktige Ansvarsområder

  • Utvikle, iverksette og følge opp strategier for lønnsom vekst.
  • Fremme samarbeid med alle våre fagteam og deres ledere for å tilby markedet best mulige løsninger.
  • Jobbe proaktivt mot nye kunder og prosjekter

Ønskede Kvalifikasjoner

  • Du har god forretningsforståelse og vet hva som kreves for lønnsom vekst.
  • Du er team orientert og har erfart hvor viktig godt lederskap er når det skal bygges kultur og skapes intern samhandling.
  • Aller helst har du allerede jobbet med mulighetene som ligger i en matriseorganisasjon.
  • Selvsagt er du en positiv, konstruktiv, nysgjerrig og energisk leder som skaper lagfølelse, dedikasjon og tillit rundt deg.

I vårt grønne løfte har vi satt ambisiøse mål innen miljø, samfunnsansvar og styring (ESG), som vi er godt på vei til å oppnå. Vår ISO-sertifisering reflekterer vår forpliktelse til kvalitet. Vi er også stolte av sertifiseringen som «Great Place To Work».

Ser du for deg en karriere i HRP, send søknad til:

Jan Arild Kingswick/ Administrerende direktør

jak at hrpas.no