Regiondirektør – Rogaland

Regiondirektør – Rogaland

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Regiondirektør

Søknadsfrist: 19.07.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Erland Sveum
Telefon: 975 68 466


Regiondirektør – Rogaland

Om oss:

Det er ikke krav om at du skal forstå hva vi sier her, men har du god kjennskap til markedet innen bygg- og anlegg i Rogaland, kan du likevel være vår nye regiondirektør!

Vi våger å påstå at dette er en av de mest spennende jobbene du kan finne i Stavanger. I alle fall dersom du er opptatt av by og samfunnsutvikling – og om du ønsker å bygge opp en lokal utgave av en suksessbedrift. I vår avdeling i Rogaland har vi en solid stamme med bygge- og prosjektledere. Vi i byggeledelse på SUS, leder byggingen av kontorer for Lyse, og vi leder arbeidet med å bygge Jacob Ingebrigtsen nye hjem. Men vårt mål i Rogaland er så mye mer. HRP er i dag et selskap som består av så mye mer. Vi har samfunnsøkonomer, jurister, bygningsøkonomer, tekniske byggeledere og sikkerhetsrådgivere. De jobber lokalt i et nasjonalt faglig nettverk.

Vi har i Stavanger, som i resten av Norge, et økende antall spennende prosjekter og ser derfor etter den rette personen til å «styre skuta» i hele regionen og håper på at det er deg!

Om jobben:Direktør for Rogaland får bygge et «nytt selskap» i rammene av et større selskap, med betydelige økonomiske muskler og vilje til å satse. Rollen vil være sentral i selskapet og ha stor påvirkningskraft. Du vil så stor frihet for å kunne bygge din region, og du vil ha hele HRP med sine over 500 ansatte i ryggen hver dag!

Vi ser for oss at den rette personen har lang erfaring innenfor området, er ambisiøs og ønsker å være med på en spennende reise. Du er en som brenner for god ledelse, som din væremåte og engasjement evner å tydeliggjøre både internt og eksternt. Det er viktig at du har evnen å tenke strategisk, selvstendig og har overblikk, kunne realisere planer og sette i gang prosjekter. Du blir motivert av å jobbe sammen med andre og spille hverandre gode, for å oppnå felles mål og resultater. Jobben innebærer blant annet følgende oppgaver:

  • Være med og bidra til å etablere noe nytt og fremtidsrettet
  • Kommersiellrolle, løse og hente inn oppdrag (konsulentoppdrag), bygge opp markedet
  • Prosjektledelse, prosjekter innen våre fagområder
  • Samarbeid mellom de ulike fagfeltene innen organisasjonen
  • Strategisk og operativ rolle
  • Andre arbeidsoppgaver etter behov

Utenom dette, så vet vi at den rette personen til rollen har mye spennende erfaring som vi gjerne vil høre mer om. Send inn en søknad, så kan vi ta en hyggelig kaffe-prat på vårt kontor!

Med vennlig hilsen,

Erland Sveum/ Direktør Regioner og Driftsstøtte

 

Søknadsfrist snarest. Søknader vurderes fortløpende.