Rådgiver Energi

Rådgiver Energi

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Rådgiver Energi

Søknadsfrist: 07.05.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Eivind Olav Husevåg
Telefon: 908 87 305
Kontaktperson: Ingvild Høgdahl Mysen
Telefon: 450 02 775


Rådgiver Energi

Har du en lidenskap for energi og bærekraft og vil arbeide med energiledelse i et av Nordens største eiendomsselskap?

KLP Eiendom har et tydelig fokus på samfunnsansvar og bærekraft. Vi er stolte av å ha egne kunnskapsrike og dedikerte ansatte som utvikler, forvalter og drifter våre eiendommer. KLP jobber aktivt for å nå Parismålene og har som mål å begrense global oppvarming til 1,5 grader. I KLPs Veikart mot 2050 beskriver vi hvordan KLP Eiendom vil jobbe for å oppfylle våre forpliktelser mot en klimanøytral eiendomsdrift. En ambisiøs satsning på å redusere energibruken i vår bygningsmasse vil være sentralt for å oppnå dette målet.

Vi ser etter deg som har engasjement og kunnskap om energibruk i bygg, og som ønsker å jobbe sammen med oss for å videreutvikle og realisere våre energiambisjoner. I rollen som Rådgiver energi i KLP Eiendom vil du ha en viktig funksjon i vårt arbeid med å bli Norges mest bærekraftige eiendomsselskap. Du vil jobbe sammen med hyggelige og dyktige kolleger og få en variert og spennende arbeidshverdag med mulighet for å forme hvordan selskapet skal jobbe med energiledelse på veien mot et klimanøytralt samfunn.

Arbeidsoppgaver

  • Lede arbeidet med energiledelse i Oslo-porteføljen
  • Identifisere potensialet for energibesparelse, og utarbeide og følge opp energi- og miljøhandlingsplaner for våre eiendommer
  • Gjennomføre tiltak i bygningsmassen for å redusere energibruken: kartlegging, tilbudsinnhenting, prosjektgjennomføring og evaluering
  • Bistå med rådgiving, opplæring og fagstøtte til egen organisasjon og til leietakere
  • Bidra med å utarbeide og implementere KLP Eiendoms bærekraftstrategi, samt omsette strategien til praktiske handlingsplaner på eiendommene
  • Rådgiver for ledelsen i spørsmål rundt energiledelse og budsjettering av tiltak

Vi ser for oss at du har relevant høyere utdannelse fra høyskole eller universitet. Stillingen egner seg for deg med noen års relevant erfaring som energi-/miljørådgiver eller VVS-rådgiver med erfaring innen energirådgiving. Stillingen er også egnet for deg som er nyutdannet innen energi og miljø, med interesse for eiendomsbransjen, bærekraft og energiøkonomisering.

Som person er du ryddig, organisert og ansvarsbevisst. Du liker utfordringer, samt å ta ansvar for oppgaver. Du trives med å jobbe i et høyt tempo og klarer å håndtere flere arbeidsoppgaver samtidig. Du er interessert i og har god tverrfaglig forståelse av tekniske anlegg i bygg knyttet til energibruk, automatikk/SD-anlegg og fornybar energiproduksjon. Det er også viktig at du har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne i norsk.

Om arbeidsgiveren

KLP Eiendom AS er et heleid datterselskap av KLP og et av Nordens største eiendomsselskaper. Gjennom eiendom forvalter vi deler av pensjonspengene til våre kunder. Vi eier over 2,2 millioner kvadratmeter eiendom med en markedsverdi på 90 milliarder kroner. Vi tenker langsiktig for dagene som kommer, og har med oss et bærekraftperspektiv inn i alt arbeidet.

Vi er ca. 160 ansatte og har mer enn 30 års erfaring med eiendom. Våre verdier er viktige for oss. Vi er åpne, tydelige, ansvarlige og engasjerte, både i møte med våre kunder og hverandre. Alle som jobber hos oss er på hver sin måte/med hver sin bakgrunn en del av vårt mangfold. Vi er opptatt av at alle skal behandles med likeverd og respekt og i KLP skal alle få lov til/ha mulighet til å være den de er. Vi har troen på at et arbeidsliv preget av likestilling og mangfold gjør at vi sammen vil skaper innovasjon, vekst og verdiskaping.