PwC Askim søker erfarne revisorer

PwC Askim søker erfarne revisorer

Arbeidsgiver: PwC

Stillingstittel: Revisorer

Søknadsfrist: 07.02.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Jon Feldt Hansen
Telefon: 952 60 925
Kontaktperson: Dag Olav Haugen
Telefon: 952 60 920


PwC Askim søker erfarne revisorer

Vi mener at når mennesker med nye ideer kommer sammen, kan de største utfordringer løses. PwC trenger erfarne og kreative mennesker som er gode på samhandling, er nyskapende, tenker ulikt og har hjertet på rett plass. Hos oss vil du raskt bidra inn i et bredt spekter av oppdrag, og jobbe sammen med fageksperter for å løse viktige samfunnsproblemer og bygge fremtidens løsninger.

 

PwC Askim er en del av PwC Østfold og sammen er vi det ledende kompetansehuset i Østold med store ambisjoner for fremtiden. Vi er en veldig engasjert gjeng som sammen jobber målrettet hver dag med å bygge lokal kompetanse i et langsiktig perspektiv. Vi tror at mennesker trives og presterer best i trygge miljøer som dyrker utvikling og initiativ med kolleger som bryr seg – det er oss. Til sammen er vi 45 ansatte som  jobber med å bygge tillit og skape verdier fra kontorene våre i Askim og Sarpsborg. Flere av våre kunder er ledende aktører lokalt og regionalt, hos oss er derfor kombinasjonen av tjenestekompetanse og bransjeinteresse viktig.

Det skjer mye rundt vårt Askim kontor og vi har både en kortsiktig og langsiktig strategi om å vokse. Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett med lokale aktører både gjennom revisjon og vår CFO Solutions satsning. Du vil ha fast kontorplass i Askim men også stor fleksibilitet med tanke på hjemmekontor og kontorplass i Sarpsborg. Her får du muligheten til å jobbe med varierte arbeidsoppgaver, samt bygge nettverk både lokalt, regionalt og nasjonalt. Hos oss har vi stort fokus på personlig utvikling og trivsel og du vil få muligheter som trigger motivasjon samtidig som vi sammen skaper resultater.

Vi trenger og ønsker mangfold, og ser etter deg som kjenner deg igjen i flere av disse punktene:

  • Utdanning innen økonomi og administrasjon/regnskap og revisjon, revisor (MRR) eller tilsvarende utdanning
  • Erfaring fra revisjon/rådgivning og årsoppgjør
  • Blir motivert av å jobbe i team og løse utfordringer
  • Lærevillig og nysgjerrig på teknologi og nye arbeidsmetoder
  • Forståelse og interesse for faget
  • Trives med å jobbe tett på kunder og evner å se nye muligheter
  • Analytiske ferdigheter kombinert med sans for presisjon
  • Gode samarbeids og relasjonsegenskaper
  • Gode kommunikasjonsevner skriftlig og muntlig
  • Høy integritet