Prosjektutvikler

Arbeidsgiver: AF Gruppen, Oslo

Stillingstittel: Prosjektutvikler

Søknadsfrist: 19.10.2018


Spørsmål om stillingen?

Prosjektdirketør Ida Aall Gram – 918 00 826


Prosjektutvikler

som vil skape fremtidens arbeidsplass for bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen

Kan du få en hel bransje til å samarbeide?

Våre ambisjoner fra bygg-, anleggs- og eiendomsbransjen er på ingen måte snaue. Vi skal øke vår konkurransekraft og bidra til fornyelse og forandring. Vi tror nøkkelen er bedre på samarbeid på tvers av fagområder og virksomheter, endatil konkurrenter imellom.

Vi mener Construction City, et 85 000 kvm stor bygg på Ulen i Oslo, er det mest spennende prosjektet i bransjen fremover. Skal prosjektet svare til ambisjonen vår om samhandling i bransjen og mellom aktører må det være ekstraordinært nyskapende og inneholde flere funksjoner enn det man tenker på når det gjelder kontorbygg. Men hvordan skal prosjektet utformes? Hva skal bygget, leieareaelene og arbeidsplassene romme for å skape samhandling? Hvilken teknologi vil fremme den beste idéutvekslingen? Ja, hvordan ser fremtidens arbeidsplass egentlig ut?

Svarene skal du bidra til å finne ved å programmere lokalene i Construction City. Samtidig skal du bidra til å få inn leietakere og brukere. Bak satsingen står AF Gruppen og OBOS, med flere samarbeidspartnere på vei inn.

Arbeidsoppgaver

 • Nært samarbeid med øvrige involverte for å finne egnede leietakerkonsept inkl. servicefunksjoner, teknologi og øvrige funksjoner som kreves for å skape en fremtidsrettet arbeidsplass med fokus på samhandling
 • Hovedansvar for programmering av Construction City i nært samarbeid med hovedleietakere og øvrige involverte
 • Utrede og utarbeide alternative utleieformer og leiekontrakter, samt bistå med utleie av lokaler
 • Med tiden bistå i øvrige prosjekter i AF Gruppen Eiendom

Viktige kvalifikasjoner / erfaring:

 • Høyere utdannelse, sannsynligvis Silviløkonom eller Sivilingeniøer bygg/anlegg, evt. interiørarkitekt
 • Du bør ha minimum 3-5 års relevant erfaring fra eiendomsbransjen
 • God kjennskap til trender innen kontormiljø / utforming av moderne og fremtidsrettede arbeidsplasser

Personlige egenskaper vi søker

 • Gode samarbeidsevner
 • Teknologiforståelse
 • God dose kreativitet
 • Kommersielt gen og forretningsforståelse

Det vi tilbyr

Her får du en unik sjans til å bli med å påvirke og forme en nysatsing det legges betydelige ressurser og ikke så rent lite ære i. Samtidig er det innenfor de trygge rammene i AF Gruppen Eiendom. I Construction City vil du utvikle dine evner og tilegne deg kunnskap lik få andre steder. På toppen av det hele får du gode betingelser, samt muligheten til å delta i AF Gruppens aksje- og opsjonsprogram.

Om arbeidsgiveren

AF Eiendom er AF Gruppens eiendomsutvikler i Norge. Vi utvikler attraktive boliger og næringsbygg i tilknytning til Norges største byer. Som eiendomsutvikler er vi spesielt opptatt av å bidra til god byutvikling gjennom å koble sammen den fremste ekspertisen i bransjen.

FINN-kode: 130004525