Prosjektsjef Bergen

Prosjektsjef Bergen

Arbeidsgiver: Selvaag Bolig AS

Stillingstittel: Prosjektsjef Bergen

Søknadsfrist: 11.05.2021


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson Liv K. Braathen

Stillingstittel Partner

Telefon488 49 499

 

Kontaktperson Camilla Høgøy Helleseth

Stillingstittel Executive Researcher

Telefon464 26 866


Prosjektsjef Bergen

Vi søker etter en aktiv og kommersielt orientert person som kan bidra til realisering av våre prosjekter fra utviklingsfase til overlevering av ferdige boliger.  Prosjektsjefene i Selvaag Bolig har ansvaret for tildelte prosjekter med en omsetning fra noen hundre millioner til noen milliarder. Det stilles høye krav til å kunne kommunisere med og koordinere interne og eksterne ressurser, rådgivere, entreprenører og offentlige myndigheter.

Oppgaver og ansvar:

  • Etablere prosjektorganisasjon med interne og eksterne ressurser.
  • Kontrahering av rådgivere og entreprenører.
  • Utvikling av større boligprosjekter i samarbeid med arkitekt og salg-/ markedsavdeling.
  • Gjennomføring og overlevering av boligprosjekter.
  • Resultatansvar for økonomi, kvalitet, fremdrift og SHA i alle prosjektets faser.
  • Være en engasjert, synlig og god ambassadør for Selvaag Bolig, og sikre et godt samarbeid med samarbeidspartnere og offentlige myndigheter

Vi søker deg som har erfaring som prosjektleder for utvikling eller bygging av større eiendomsprosjekter hos en anerkjent byggherre eller entreprenør, og som er vant til å ha økonomiansvar for store prosjekter.

Den rette kandidaten er kommersielt orientert og har god økonomiforståelse. Vi ønsker at du er strukturert og analytisk, samarbeidsorientert og har gode gjennomføringsevner. Du har fortrinnsvis byggeteknisk utdannelse på høgskole- eller universitetsnivå, men relevant erfaring kan kompensere for noe manglende utdannelse.

Selvaag Bolig har et ambisiøst team med mange dyktige medarbeidere, korte beslutningsveier og et meget godt arbeidsmiljø med velfungerende samarbeid på tvers av fagmiljøer.

Stillingen rapporterer til Regionssjef i Bergen og arbeidssted er Bergen.