Prosjektsjef

Prosjektsjef

Arbeidsgiver: Obos Nye Hjem AS

Stillingstittel: Prosjektsjef

Søknadsfrist: 01.03.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Vidar Undebakke
Stillingstittel: Management Consultant
Telefon: 478 19 671
Nettverk: LinkedIn
Kontaktperson: Vilde Andreassen
Stillingstittel: Business Consultant
Telefon: 986 89 918
Nettverk: LinkedIn


Prosjektsjef

OBOS` visjon er å bygge framtidens samfunn og oppfylle boligdrømmer. Vi ser etter en offensiv, engasjert og nysgjerrig prosjektsjef som kan være med å realisere denne visjonen i Trondheim. Som prosjektsjef i OBOS Nye Hjem vil du ha ansvaret for utviklingen og utbyggingen av en helt ny bydel i Trondheim. Du vil ha ansvaret for hele verdikjeden, fra reguleringsfasen til prosjektslutt og blir i tillegg daglig leder i utbyggingsselskapet Jarlheimsletta AS.

Stillingen rapporterer til prosjektdirektør i OBOS Nye Hjem, Arve Heggem. Som daglig leder i Jarlheimsletta AS rapporterer du i tillegg til styret i selskapet.

Ansvarsområder:

 • Utforme og drive prosjektene med fokus på fremdrift, god økonomi, fornøyde kunder og godt HMS-arbeid på byggeplass.
 • Være daglig leder for utbyggingsselskapet Jarlheimsletta AS
 • Følge opp delprosessene i prosjektene fra utvikling og salg, til kundebehandling, gjennomføring og reklamasjonsfase.
 • Fremforhandle og følge opp totalentreprisekontrakter med entreprenør
 • Rapportere prognose og status for prosjektene kvartalsvis
 • Kontinuerlig tilegne og overføre erfaringer innenfor arbeidsområdet

Hvem ser vi etter?
Vi søker deg som er samfunnsengasjert og opptatt av bærekraftig boligutvikling, bymiljø og arkitektur. Du har en bred kompetanse innen bolig- og eiendomsutvikling, samt sterk interesse for klima og miljøspørsmål. Du ser helhetlige løsninger der bolig- og næringsformål tilpasses et moderne samfunn. Videre kobler du sammenhenger mellom ulike fag i et strategisk perspektiv og du kan vise til erfaring med å lede tverrfaglige team og funksjoner.

Vår nye prosjektsjef ønsker å bidra til nyskapning og utvikling, og du er en pådriver som skaper engasjement rundt deg.

For oss er det viktig at du har et tydelig fokus på kvalitet, salg og lønnsomhet. Gjennom tydelig kommunikasjon sørger du for kompetanseutveksling og godt samarbeid.

Vi tror også at du har:

 • Erfaring med økonomiansvar, personalledelse og endringsledelse.
 • Relevant høyere utdanning innen eiendom, bygg, arkitektur eller lignende, fortrinnsvis på masternivå. Søkere med lang relevant erfaring og utdanning på bachelornivå vil også bli vurdert.
 • Relevant erfaring fra utvikling og gjennomføring av krevende byggprosjekter fra byggherresiden, entreprenør eller rådgivende aktører.
 • God kunnskap om kommunal plan- og byggesaksbehandling
 • Bred kjennskap til entreprisekontrakter samt relevante lover og forskrifter

Kontorsted vil være Ranheimsvegen 9, Trondheim. Her vil du bli del av et arbeidsmiljø med svært god kompetanse på bolig. Du vil også bli en del av et godt kollegialt samhold med ansatte som trives og har det gøy på jobb.

Søknadsfrist er 1.mars, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse snarest.

Ønsker du ytterligere informasjon kan du ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company: Vidar Undebakke, tlf. 478 19 671, epost vidar@theac.no, eller Vilde Andreassen, tlf. 986 89 918, epost vilde.andreassen@theac.no Henvendelser til The Assessment Company kan gjøres i full fortrolighet.

Om arbeidsgiveren

OBOS er Norges største boligutvikler, og har mange spennende utviklingsprosjekter i de fleste store, norske byer. OBOS Nye Hjem er selskapets storbyaktør, og har et meget godt kompetansenivå innenfor alle deler av by- og stedsutvikling. Arbeidsmiljøet er preget av godt samhold og erfaringsdeling, noe som gir gode utviklingsmuligheter, stort handlingsrom og høy trivsel.

I OBOS skaper vi fremtidens samfunn og oppfyller boligdrømmer. Dette er takket være engasjerte og kunnskapsrike medarbeidere som brenner for jobben de gjør. I dag er vi mer enn 2600 ansatte spredt utover fagområder som boligutvikling, boligforvaltning, eiendomsmegling, utvikling og forvaltning av næringseiendom og prosjekt- og byggeledelse for både nybygg og rehabiliteringsprosjekter. Vi har også store fagområder som inkluderer bankvirksomhet, finans, økonomi, juss og IT, i tillegg til forretningsstøttefunksjoner innen administrasjon, HR, kommunikasjon og markedsføring. OBOS har i dag virksomhet i Norge og Sverige.