Prosjektsjef

Prosjektsjef

Arbeidsgiver: KLP Eiendom

Stillingstittel: Prosjektsjef

Søknadsfrist: 22.08.2022


Spørsmål om stillingen?

Nærmere spørsmål om stillingen kan rettes til Avantas ved Christian Ingebrigtsen tlf 47462547, eller administrerende direktør i KLP Eiendom Trondheim Ruth Hege Havdal på tlf 91142585.


Prosjektsjef

Bli med på en spennende reise hos et av Trondheims mest ambisiøse eiendomsselskaper. Vårt mål er å være den beste partneren for dagene som kommer. Hos oss vil du oppleve en hverdag preget av utvikling, spennende prosjekter og jakten på tilfredse kunder.

Du vil lede selskapets prosjektavdeling og jobbe tett sammen med ledelsen i Trondheim og konsernet for øvrig. Du vil lede en avdeling med prosjekt-/byggeledere, være med å utvikle intern samhandling og inngå i selskapets ledergruppe. Andre oppgaver som inngår i stillingen er kalkulasjon og rådgivning for leietakertilpasninger, utviklingsprosjekter, rehabiliteringer mv. Du vil holde god oversikt over eiendomsmarkedet i Trondheim og identifisere nye utviklingsprosjekter sammen med administrerende direktør.

Du har et personlig og faglig engasjement for å skape lønnsomme, bærekraftige og ansvarlige løsninger. Du kombinerer et overordnet, strategisk blikk, med å være tett på organisasjonen og arbeidsoppgavene. Du vil samarbeide tett med kunder, arkitekter, rådgivere, eksterne prosjektleder, entreprenører, kommuner mv for å sikre best mulige løsninger og god prosjektøkonomi. Du trives med en flat organisasjon hvor vi bygger laget sammen. Du er strukturert og faglig sterk, samt trives med å skape og utvikle nye relasjoner i markedet.

For å trives i stillingen må du være forretningsorientert og kjenne deg igjen i våre verdier; åpen, tydelig, ansvarlig og engasjert. I Trondheim er vi et team med variert bakgrunn, men felles for oss er et sterkt ønske om å utgjøre en forskjell og strekke oss ekstra langt for våre leietakere.

Kvalifikasjoner

  • Høyere relevant utdannelse, fortrinnsvis på sivilingeniørnivå
  • Bred erfaring og dokumenterte resultater fra rådgiver-, entreprenør- eller byggebransjen, ev fra byggherrerollen eller eiendomsselskap
  • Erfaring med prosjektledelse og utvikling av næringseiendom

Vi tilbyr

  • En spennende stilling i et av Skandinavias største eiendomsselskaper
  • Varierte arbeidsoppgaver med mulighet for påvirkning av egen arbeidshverdag
  • Trivelig og stimulerende arbeidsmiljø, og kolleger med høy fagkompetanse
  • Gode muligheter for kompetanseutvikling
  • Konkurransedyktige betingelser, med pensjonsordning i KLP og fri i jul og påske

Hvis du synes dette virker spennende og mener å ha det som skal til for å lykkes i stillingen, ønsker vi å komme i kontakt med deg. Nærmere spørsmål om stillingen kan rettes til Avantas ved Christian Ingebrigtsen tlf 47462547, eller administrerende direktør i KLP Eiendom Trondheim Ruth Hege Havdal på tlf 91142585.