Prosjektleder vedlikehold – Oslo

Prosjektleder vedlikehold – Oslo

Arbeidsgiver: OBOS Eiendom

Stillingstittel: Prosjektleder vedlikehold

Søknadsfrist: 27.08.2023


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Christian Askildsen
Telefon: 93 41 24 77


Prosjektleder vedlikehold – Oslo

OBOS Eiendom skal være en ledende aktør innen byutvikling og eiendomsforvaltning, med sterkt fokus på bærekraft og kundetilfredshet. Vi søker nå en kunnskapsrik, kundevennlig, innovativ og fremtidsrettet prosjektleder som skal bidra til verdiskapning og utvikling av vår eiendomsportefølje. Kan dette være deg?

OBOS Eiendom har en mangfoldig eiendomsportefølje som spenner fra Construction City, som vil være arbeidsplassen til 4-5 000 medarbeidere, til din lokale matbutikk. Totalt omfatter porteføljen vår ca. 700 000 kvadratmeter fordelt på omtrent ca. 70 eiendommer. Dette gir en variert arbeidshverdag med et bredt spekter av kunder, leverandører og også utfordringer.

Vedlikeholdsavdelingen i OBOS Eiendom er en prosjektlederavdeling som håndterer vedlikeholds-, rehabiliterings- og ombyggingsprosjekter i vår egen eiendomsportefølje. Hos oss vil du få bryne deg på en rekke ulike utfordringer, alltid med tillit og støtte fra dyktige kollegaer. Vi er en relativt liten, men effektiv, avdeling som drar god nytte av å være en del av et stort kompetansehus innen eiendom, bygg og anlegg. Vi har et godt arbeidsmiljø hvor det ofte skjer hyggelige ting, og vi tilbyr fleksible løsninger for gjennomføring av arbeidshverdagen, men vi tror også at det er når vi møtes på kontoret at store ting utvikler seg!

Les om noe av det vi holder på med https://www.obos.no/bedrift/naringseiendom/

For øyeblikket er vi lokalisert på Hammersborg Torg i Oslo sentrum, men i 2025 flytter vi endelig til Construction City på Ulven – hele bransjens storstue!

Arbeidsoppgaver:

  • Prosjektledelse i vedlikehold- og ombyggingsprosjekter. Dette omfatter utarbeidelse av beskrivelser, kontrahering av entreprenører, og ivaretakelse av våre interesser innen økonomi, kundetilfredshet, fremdrift, SHA og bærekraft
  • Bidra til etablering og gjennomføring av verdiøkende vedlikeholdsstrategi for eksisterende bygningsmasse
  • Forprosjekter og bygningsteknisk rådgivning i samarbeid med andre avdelinger

Dine kvalifikasjoner:

  • Relevant utdannelse; ingeniør, takstmann eller tilsvarende
  • Hvis du har erfaring med vedlikeholdsplanlegging, kan dette være til god hjelp i stillingen

Fornøyde kunder er grunnlaget for vår suksess. For å trives og lykkes i denne rollen, er det viktig at du trives med hyppig kundekontakt og har høyt kundefokus. I en omfattende eiendomsportefølje er det avgjørende med system og struktur, men det tror vi at du allerede har erfart viktigheten av. Du behersker ulike dataprogrammer godt og har erfaring fra bransjespesifikke systemer. Hvis du blir introdusert for en nytt verktøy, er du rask til å sette deg inn i det og anvende beste praksis. Vi ønsker å utnytte det etablerte så godt vi kan, samtidig som vi alltid er åpne for å forbedre arbeidsprosesser. Vi håper du deler denne tilnærmingen, og vi ser frem til å bli bedre kjent med deg!

Hva kan vi tilby deg?

Samfunnsengasjementet, og hjertet OBOS har for byene våre, er noe av det som gjør ansatte stolte av å jobbe her. I tillegg er vi opptatt av å skape en inkluderende kultur, både innad og utad, hvor alle skal føle seg velkommen og kunne være seg selv. Hos oss får du en jobb med mening!

I OBOS er det uante muligheter! OBOS er Norges største kompetansehus innen eiendom og vi er opptatt av at du skal få utvikle deg og oppfylle din karrieredrøm.

Vi kan tilby et inspirerende og innovativt miljø med høyt faglig nivå, gir deg gode muligheter til å forme din egen hverdag. Interessante og utviklende arbeidsoppgaver med rom for nytenking gjør det gøy å gå på jobb.

OBOS investerer i egne ansatte og har gode ordninger som blant annet fleksitid, sommertid, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt firmahytter.

\#LI-Hybrid

Nysgjerrig på hvordan det er å jobbe i OBOS? Lytt til podkasten “Work in…” https://nye.obos.no/dette-er-obos/jobb-i-obos/work-in-podcast/ eller besøk hjemmesiden vår https://obos.no/jobb

Hos oss blir du en del av et mangfoldig arbeidsmiljø der alle er like mye verdt. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke, uavhengig av alder, kjønn og bakgrunn.