Prosjektleder og byggeleder

Prosjektleder og byggeleder

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Prosjektleder og byggeleder

Søknadsfrist: 31.01.2022


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson André Rødahl

Stillingstittel Avdelingsleder Trøndelag Bygg

Telefon489 97 999


Prosjektleder og byggeleder

HRP AS søker prosjektledere og byggeledere til vårt kontor i Trondheim

Har du erfaring fra Prosjekt- og/eller byggeledelse?

Er du fremoverlent og vil være en del av Norges viktigste samfunnsbygger?

Vi ser etter nye kandidater for vår byggavdeling i Trondheim.

 

HRP har siden etableringen i 2005 vokst fra 3 til mer enn 430 ansatte, og er fremdeles i drivende utvikling og vekst. Nå trenger vi enda flere gode hoder inn i et konsulentselskap som legger stor vekt på at de ansatte skal glede seg til å gå på jobb hver dag!

HRPs avdeling i Trondheim søker etter dyktige kandidater som har erfaring med prosjektledelse og/eller byggeledelse av private og offentlige byggeprosjekter. Vi ser etter deg som er en engasjert og målrettet arbeidstaker, en god medarbeider og en nettverksbygger, godt kjent med bransjen, og deg som er villig til å lære og utvikle deg i takt med selskapet.

HRP er som første PA-selskap i Norge sertifisert med Great Place To Work for 2. år på rad. Dette er et bevis på at medarbeiderne opplever organisasjonen som et godt sted å arbeide, noe vi har oppnådd gjennom målrettet samarbeid mellom ledelsen og medarbeiderne. Videre har HRP vedtatt sitt grønne løfte, som bl.a. slår fast at vi skal være klimanøytrale innen 2030 og at kvinneandelen skal opp til 30 prosent innen 2025.

Kontoret i Trondheim er en del av Region Trøndelag. Regionen teller ca 40 prosjekt- og byggeledere som i det daglige jobber med tverrfaglige utfordringer i ulike prosjekter. Her jobber ambisiøse fagfolk og ledere sammen for å bygge selskap, forretning og kultur, og utvikle gode ledere på byggherresiden. Gjennom organisk vekst har vi bygget et sterkt fagmiljø, som vi skal styrke ytterligere ved å knytte til oss kandidater med rett kompetanse og personlige egenskaper. Sammen skal vi løfte regionen videre!

Vi tilbyr

 • Hos oss får du muligheten til å være med på å jobbe, bygge, forme og å utvikle i et meget trivelig arbeidsmiljø med mange dyktige kollegaer som ønsker å spille på lag med deg.
 • Du vil ha store påvirkningsmuligheter i egen arbeidshverdag, spennende roller i interessante prosjekter og et stort ansvar.
 • Her er det store karrieremuligheter hos Norges raskest voksende PA-selskap, og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom HRP Academy. 
 • Vi tilbyr også konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

De ansatte ved avdelingen jobber med prosjektledelse, byggeledelse, teknisk prosjektledelse, tekniske byggeledelse, miljøledelse, energiledelse, sikkerhetsledelse og SHA-ledelse av private og offentlige byggeprosjekter. I tillegg har vi Norges kanskje dyktigste rådgivere for kulturminneforvaltning og fredete/vernede bygg. Typiske prosjekter vil være sykehus, helsehus, omsorgsboliger, idrettsanlegg, undervisningsbygg, kulturbygg, industribygg og -anlegg, næringslokaler og kontorer, hotell og bolig.

Vi verdsetter at

 • Du har gode samarbeids– og kommunikasjonsferdigheter – Flink med mennesker og håndtering av ulike situasjoner både internt og eksternt
 • Du er proaktivløsningsorientert og opptatt av forventninger – Setter deg inn i andres hverdag og kompetanse, kommer med forbedringsforslag og tar gjerne ansvar for gjennomføring
 • Du er strukturert og faglig engasjert – Tar ansvar for egen hverdag og eget arbeid, og deler kunnskap med dine kolleger
 • Du ønsker ansvar og er sulten på å utvikle deg selv og bedriften – Yrkesstolthet og eierskap til eget arbeid og til avdelingens prestasjoner, og alltid på søken etter muligheter for deg eller en god kollega
 • Du har god kompetanse og lederegenskaper – Faglig styrke og nysgjerrighet, og evnen til å se både skog og trær

Ansvar

 • Prosjekt- og/eller byggeledelse på store og små prosjekter for offentlige og private kunder
 • Være rådgiver og bistå prosjektorganisasjonen på byggherresiden
 • Kommunisere kundens krav og behov, og være en fasilitator
 • Prosjektutvikling, risikovurdering og kalkulering, anskaffelse av rådgivere og entreprenører, og prosjektledelse med oppfølging av fremdrift, økonomi og endringer, og kvalitet
 • Delta i utvikling av eget fagmiljø og avdeling

Kvalifikasjonskrav

HRP søker etter kandidater som har erfaring som prosjektleder og/eller byggeleder. Vi ser samtidig etter kandidater som kan komme inn i vår organisasjon og bidra til videre utvikling og vekst.

 • Høyere utdanning innen byggfag på minimum 3 års ingeniørutdannelse (Bachelor/Master/Siv.ing)
 • Ønskelig med minimum 5 års relevant erfaring som prosjektleder og/eller byggeleder. Minimumskrav om erfaring fra byggenæringen
 • Erfaring med ulike entrepriseformer (samspill, NS 8405/8406, 8407)
 • Erfaring med SHA-arbeid (Sikkerhet, helse og arbeidsmiljø).
 • Kjennskap til relevante norske lover og regler (f.eks. kontraktstandarder, TEK17, Arbeidsmiljøloven, Byggherreforskriften, etc.)
 • Gode ferdigheter i norsk – både skriftlig og muntlig