Prosjektleder, byggeleder og kontrollingeniør innen jernbanefag søkes!

Prosjektleder, byggeleder og kontrollingeniør innen jernbanefag søkes!

Arbeidsgiver: HRP AS

Stillingstittel: Prosjektleder, byggeleder og kontrollingeniør

Søknadsfrist: 08.08.2024


Spørsmål om stillingen?

Kontaktperson: Stian Ovenstad

Stillingstittel: Avdelingsleder – Oslofjord – Prosjektledelse infra

Telefon: 94 82 42 37


Prosjektleder, byggeleder og kontrollingeniør innen jernbanefag søkes!

HRP har i dag et stort antall kunder innenfor infrastruktur og ser at behovet for dyktige fagpersoner vil øke i årene som kommer. Vi søker derfor dyktige prosjektledere, byggeledere og kontrollingeniører som vil være med på laget.

HRP har et bredt fagmiljø med ca. 550 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning. HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.Fremtiden byr på mange spennende infrastrukturprosjekter, og vi er derfor på utkikk etter flere dyktige medarbeidere til vårt fagmiljø. Det forventes stor aktivitet fra kunder som Bane NOR, Fornebubanen og Sporveien fremover, og HRP er i dag godt posisjonert for å jobbe med disse kundene. I tillegg har vi et bredt samarbeid innen infrastruktur og kan tilby et stort utvalg av muligheter.

Avdelingen du søker til:

HRP har behov for dyktige folk for å bygge god infrastruktur for framtidens generasjoner. Som leverandør til en rekke offentlige og private kunder står vi ovenfor mange spennende og samfunnskritiske infrastrukturprosjekter. Vi har behov for flere dyktige ressurser med kompetanse innen jernbanetekniske fag som spor, signal, tele, elkraft og elektro.Synes du dette virker spennende og har et ønske om å bidra til utvikling og nytenkning, ta kontakt med oss i dag!

HRP har som et av sine hovedmål å ha fornøyde ansatte og selskapet har de siste 3 år blitt sertifisert som Great Place To Work.

 

Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og svært gode pensjons- og forsikringsordninger.

Kvalifikasjoner:

  • Gode ferdigheter i norsk – både skriftlig og muntlig
  • Minimum 7 års erfaring som prosjektleder, byggeleder eller kontrollingeniør i et konsulentselskap, entreprenør eller hos byggherre
  • Erfaring fra jernbane er et krav.
  • Minimumskrav til utdannelse: Teknisk fagskole eller Bachelor i ingeniørfag relevant for fagene spor, signal, tele, elkraft eller elektro. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning.
  • Erfaring med ulike entrepriseformer (8405/8406, 8407)

Kanskje har du erfaring fra byggherre, entreprenør eller som konsulent? Det viktigste er at du er målbevisst, fremoverlent, engasjert, lærevillig og ønsker å utvikle deg selv!

Ta kontakt med Stian Ovenstad på tlf: 948 24 237 stiove at hrpas.no eller Maria Brodin på tlf: 484 00 203 mbro at hrpas.no, for en uforpliktende prat om stillingen eller HRP som arbeidsgiver.

Om arbeidsgiveren

HRP er landsdekkende leverandør av prosjektledelse, byggeledelse, utredning og analyse, rådgiving, arkitekttjenester og sikkerhetsrådgiving. Vi tar ledelsen i komplekse prosjekter fra tidlig fase til ferdig bygget.

HRP har siden etableringen på Hønefoss i 2005 vokst fra 3 til mer nærmere 500 ansatte og er i dag Norges ledende leverandør av konsulenttjenester innen bygg & anlegg og sikkerhetsrådgivning.